Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

ŠOKUJÚCE PRIZNANIE slávneho Čecha: Mal byť kňazom, ale... Sex s o 20 rokov staršou ženou!

Bohuš Matuš s partnerkou Lucinkou
Bohuš Matuš s partnerkou Lucinkou (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Ešte stále má čím prekvapiť! Muzikálový herec a spevák Bohuš Matuš (50) našiel svoje šťastie po boku výrazne mladšej partnerky Lucinky, s ktorou má malú dcérku. Málokto ale vedel, že v istej etape svojho života plánoval stať sa kňazom. Celibát mu však akosi nevoňal...

Bohuš Matuš túto pikošku o svojej minulosti odhalil v rozhovore pre eXtra.cz. Stalo sa tak v rámci debaty o tom, že je veriaci človek. „Roky som bol v českobratskej cirkvi a pol roka som tiež navštevoval seminár. Vyhodili ma preto, že som sa plne nevenoval Bohu, ale nechal sa k tomu navyše zbaliť o dvadsať rokov staršou zdravotnou sestrou. Nebyť toho, tak je zo mňa možno kňaz," prezradil umelec. 

Keď bol v tom čase v Brne a spieval na ulici, nemal kde bývať. Ujali sa ho chlapci z biskupského gymnázia, ktorí sa pripravovali na kňazskú dráhu. On spieval pri ranných bohoslužbách a miestny kňaz ho tiež pripravoval na duchovnú dráhu. „Do 24 hodín po zistení, že nedodržujem celibát, ma potom vyobcovali," uviedol so smiechom Bohuš.

Ten vôbec neľutuje, že sa kňazom napokon nestal a z o 30 rokov mladšej manželky Lucinky a 3-ročnej dcérky Natálky má obrovskú radosť.

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu