Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

ŠTART novej série Dunaja: Markíza prezradila DÁTUM… Tak skoro to NEBUDE!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Eeeejha, tak toto fanúšikov veľmi nepoteší! V podstate už od momentu, kedy na Markíze skončila posledná epizóda štvrtej série seriálu Dunaj, k vašim službám, sa diváci nevedeli dočkať pokračovania. Prvé klebety hovorili o tom, že by sme sa jej mohli dočkať už vo februári, neskôr sa hovorilo o polovici januára. No a teraz...

Na rôznych weboch a diskusiách sa už v decembri písalo o tom, že štartu novej série by sme sa mohli dočkať už počas druhého januárového týždňa. Napokon tomu celkom nasvedčovalo aj to, že televízia začala postupne zverejňovať rozhovory s hercami, ktorí naznačovali, čo sa v piatej sezóne obľúbeného seriálu udeje. 

ŠTART novej série Dunaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A tak už je jasné, že Klausovcov čaká nový milostný trojuholník, Walter si bude búsiť zuby na Imricha Bočkaya a vie sa aj to, že Holubec sa Lene kruto pomstí pre jej neposlušnosť. Do deja pribudnú aj nové tváre, ktoré určite zamiešajú kartami.

Televízia zatiaľ ohlásila Mareka Fašianga, Adyho Hajdu, Jána Dobríka, Barboru Chlebcovú či Chiaru Mederovú. Nuž ale, na toto všetko si budeme musieť počkať o trošku dlhšie. 

ŠTART novej série Dunaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Markíza dnes totiž oficiálne zverejnila dátum, kedy odpremiéruje prvú epizódu piatej série. Tešiť sa na ňu môžeme už 23. januára o 20:30. Ide v podstate len o týždňový rozdiel s pôvodnými očakávaniami divákov, avšak... Och, to ešte 20 dní? 

ŠTART novej série Dunaja:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Dunaj k vašim službám5 séria
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu