Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tretia manželka Ďurianovej EX porodila: Bábätko sa vypýtalo na svet na Silvestra!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram L.B.)

PRAHA - Český moderátor Libor Bouček je čerstvým dvojnásobným otcom. Jeho tretia manželka Gabriela Bendová porodila dcérku. Tá sa vypýtala na svet posledný deň roka a... Takéto dostala meno!

Libor Bouček je na Slovensku okrem svojho moderovania známy aj vďaka manželstvu s Mariannou Ďurianovou. Tá bola jeho prvou manželkou, potom si zobral právničku Janu Hlaváčkovú a nakoniec si založil rodinu s modelkou Gabrielou Bendovou. A dvojica sa teší už z druhého potomka. 

Tretia manželka Ďurianovej EX
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

S radostnou správou sa podelil sám Bouček. „Silvester pre mňa nemal veľmi význam. Taký deň, kedy zábava je zrazu skoro povinná. Ale poviem vám, ten zmysel rozhodne existuje. Dokonca je to deň zázrakov. Videl som ho na vlastné oči. A doteraz nie som schopný vystihnúť presne, aká sila to bola,“ napísal na sociálnej sieti Instagram. 

Jeho druhé dieťatko prišlo na svet vo Fakultnej nemocnici na Královských Vinohradoch a Bouček sa prostredníctvom siete poďakoval všetkým zdravotníkom. „Ale keď niekomu ďakujem úplne a oddane, je to môj anjel, moja žena, mama môjho syna, môj stredobod, moja odpoveď, najsilnejšia, jedinečná a tiež už maminka dcéry. Našich dvoch detí. To znie tak krásne. Ďakujem ti, láska,“ dodal Libor. 

Dvojici sa 31. decembra o 4:16 ráno narodila dcérka, ktorej dali meno Beata. Gratulujeme!

Viac o téme: Libor BoučekGabriela Bendová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu