Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Exmiss Česka Taťána Kuchařová sa rozhorčila: Nie som ani chuderka, ani sama!

(Zdroj: Instagram T. K.)

Po krachu manželstva s Ondřejom Brzobohatým (40) sa Taťána Kuchařová (36) stala terčom posmeškov a výmyslov. Súkromie si preto dobre stráži. Dala však najavo, že to má v živote rozhodne inak, než ako ju vykresľujú neprajníci.

Koniec manželstva Ondřeja Brzobohatého a Táne Kuchařovej sa mal podľa ich pôvodného plánu udiať v pokoji, to sa však úplne nepodarilo. Prevalila sa totiž Ondrova záľuba v prezliekaní za ženu,  v drag queen. Je tak pomerne pochopiteľné, že niekdajšia kráľovná krásy si praje mať pokoj. „Že si človek dáva partnerský detox, to neznamená, že je sám a opustený, ale ani to, že je chudák. To ja rozhodne nie som a nikdy som nebola. Akurát si jednoducho od istej doby chcem nechávať veci pre seba a chcem mať pokoj,“ prezradila relácii ShowTime s tým, že je to v jej situácii pochopiteľné.

„To, ako sa tu neustále prezentuje, že som opustená a tak ďalej, je taká hra. Skôr sa mi tá rola podsúva,“ povzdychla si. „Takto to nikdy nebolo a nie je. Myslím, že ani nikdy nebude,“ uviedla a vysvetlila, že má okolo seba mnoho blízkych ľudí, ktorým môže kedykoľvek zavolať. „Nekompenzujem si svoje pocity niekým iným,“ vysvetlila. Či si však už po rozvode niekto získal jej srdce, to tají. „Chcem mať pokoj, nechcem sa k tomu vyjadrovať. Pre mňa je dôležité, aby ľudia, ktorí sú okolo mňa, neboli toxickí. A to sa mi už darí,“ prezradila s tým, že je sama zvedavá, čo jej rok 2024 prinesie. „Ja sa dám prekvapiť, čo mi život prinesie a čo mi bude klásť do cesty. Teším sa však na to, že vstupujem do roku 2024 s novou energiou,“ dodala.

Viac o téme: Rozvod Taťána KuchařováOndřej BrzobohatýExmiss
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu