Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zomrel deň pred narodeninami: 11 rokov od smrti Radka Brzobohatého (†79)... Dojemný odkaz vdovy Gregorovej!

Radek Brzobohatý by dnes oslávil 91. narodeniny. Zobraziť galériu (3)
Radek Brzobohatý by dnes oslávil 91. narodeniny. (Zdroj: ČT)

BRATISLAVA - Legendárny Radek Brzobohatý (†79) zomrel 12. septembra 2012. Včera tak uplynulo dlhých 11 rokov od jeho náhleho skonu. Naposledy vydýchol len deň pred svojimi 80. narodeninami, dnes by oslávil 91. narodeniny. A jeho manželka Hana Gregorová (71) si na svojho milovaného stále s láskou spomína. Do neba mu poslala dojemný odkaz!

12. septembra pred 11 rokmi verejnosť zasiahla správa o náhlom úmrtí legendárneho českého herca Radoslava Brzobohatého. Skonal len deň pred svojimi 80. narodeninami v pražskom IKEM v dôsledku prasknutia výdute v brušnej aorte. Lekári o jeho život bojovali 41 minút, no bohužiaľ, zachrániť sa ho nepodarilo. 

Zomrel deň pred narodeninami:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

Jeho manželka Hana Gregorová si na svojho milovaného aj po rokoch s láskou spomína... A výnimkou nebolo aj smutné výročie jeho úmrtia. „Moji milí priatelia, čas tak neúprosne letí a dnes je to jedenásť rokov, čo odišiel hrať do nebeského divadla, môj milý a úžasný muž, spravodlivý Moravák, telom, dušou aj charakterom. Budem navždy vďačná osudu, že sa naše cesty skrížili, že som milovala a bola milovaná tak úžasným človekom. Venujte mu pokojnú spomienku, dajte si "dvojku Vavřinečka" a verte, že ho tam hore určite poteší,“ napísala na sociálnej sieti. 

A ďalšie slová venovala priamo Radkovi do neba. „Láska moja, veľmi mi chýbaš, ale ty vieš...“ dodala zronená vdova. Dnes by Brzobohatý oslávil svoje 91. narodeniny. Nech odpočíva v pokoji!

Zomrel deň pred narodeninami:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Falcon)

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu