Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

POSLEDNÁ nominácia pred FINÁLE šou Big Brother: Títo súťažiaci sú v OHROZENÍ!

Big Brother Zobraziť galériu (11)
Big Brother (Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Posledné nominácie v šou Big brother Česko & Slovensko sú známe. Osem spolubývajúcich si zoči-voči povedalo, koho by chceli pred finále z Domu vysťahovať a prečo. Automaticky je nominovaná Zoe, ktorá to dostala ako nechcený „darček“ od Karolíny. A ďalší?

Najviac hlasov od spolubývajúcich (4) dostali aj Ella a Tarik. Táto trojica tak je pred sobotným priamym prenosom v ohrození. Kto odíde z Domu týždeň pred veľkým finále? Osud spolubývajúcich majú aj teraz v rukách diváci v aplikácii, kde hlasujú za toho z trojice, koho chcú v Dome ponechať.

Zoe

POSLEDNÁ nominácia pred FINÁLE
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Voyo)

Tarik

POSLEDNÁ nominácia pred FINÁLE
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Voyo)

Ella

POSLEDNÁ nominácia pred FINÁLE
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Voyo)

Big Brother vyhlásil týždeň pokušenia a v týždennej misii dal spolubývajúcim možnosť zarobiť si coiny za výzvy, keďže ich aktuálny týždenný rozpočet je, kvôli porušovaniu pravidiel, len 0 %, a tak majú nárok len na základné potraviny. Vďaka splneniu väčšiny výziev, kedy museli napríklad jesť rôzne neskombinovateľné jedlá a plnili ďalšie výzvy, pričom si zarobili aspoň 700 coinov.

Galéria: Plnenie nechutných úloh

Ako sa im bude dariť ďalej a aké pokušenia ich ešte čakajú sledujte už dnes večer na Voyo. Kto opustí šou Big Brother sa dozvieme v sobotnom priamom prenose. Ako si v Dome nažívajú môžu diváci sledovať každý deň od 16.00 do 19.00 v live streame na Voyo.

Viac o téme: Big Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu