Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

TOTO nikto nečakal: Dom Big Brother ovládli hackeri!

Big Brother Zobraziť galériu (4)
Big Brother (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Žiadna imunita, žiadny Pán Domu a ZMENA v hlasovaní! Nový týždeň v Dome priniesol aj nové pravidlá. Spolubývajúci sa v piatom týždni skutočne zapotili. V Dome aktuálne nie je nič tak, ako bolo zvykom. Ráno ich budí nepríjemný alarm a z reproduktorov sa k spolubývajúcim prihovárajú hackeri...

Spolubývajúcich prekvapil aj pohľad na obývačku a kuchyňu. Z Domu zmizol veľký gauč, stoličky, mikrovlnka a ďalší nábytok a spotrebiče, ktoré hackeri postupne vracajú súťažiacim, ak splnia ich častokrát bizarné požiadavky. „Tu nie je Big Brother, kontrolu nad domom sme prebrali my. Neskúšajte s nami vyjednávať.... Pánom Domu sme MY!", zaznelo z reproduktorov. 

TOTO nikto nečakal: Dom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

"Veľký brat" následne dodal, že tým, že nebude žiadna misia o Pána Domu, nebolo možné zostavovať nákupný zoznam a zablokovaný bol aj prístup do zásobárne, ktorú hackeri otvárajú len na limitovaný čas. Počas týždňa hackeri vypli aj teplú vodu a s jedlom pre spolubývajúcich naozaj šetrili, a tak nastalo obdobie hladu. Pred sobotným priamym prenosom, s ktorým sa spája aj vyraďovanie, súťažiaci už klasicky nominovali spolubývajúcich, ktorých už v Dome nechcú.

Najviac hlasov získal Vít, a to šesť. Za ním nasledovala Soňa s piatimi hlasmi. Po troch hlasoch získala Karolína so Stanislavom. Hlasovanie je spustené a s ním aj zásadná zmena. Diváci v mobilnej aplikácii Big Brother po novom hlasujú za toho spolubývajúceho, ktorého chcú v Dome ponechať. Kto nakoniec Dom Big Brother opustí zistíme v priamom prenose už v sobotu o 20.30 na Voyo a na TV Doma. Ďalšiu epizódu šou Big Brother prinesie Voyo aj dnes večer. Zaujímavosti z Domu môžu diváci Voyo sledovať každý deň v live streame od 16.00 do 19.00.

TOTO nikto nečakal: Dom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

TOTO nikto nečakal: Dom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: Bigr Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu