Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

ŠOK pri vyraďovaní v Big Brother: Skončili rovno TRAJA súťažiaci!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Po sobotnom vyraďovaní je vila Big Brothera opäť chudobnejšia o ďalších obyvateľov. Diváci totiž hlasovali o toho z ohrozených, ktorého chceli zachrániť. A mnohí si mysleli, že domov pôjde len ten, kto skončí s najmenším počtom hlasov... No mýlili sa!

Hackeri, ktorí v piatom týždni ovládli život v Dome, si v posledných dňoch pripravili pre obyvateľov viacero bizarných úloh. Azda najťažšou bola pre nich aukcia, v ktorej sa za rôzne lukratívne odmeny vzdali svojich najobľúbenejších vecí či činností. Snáď najväčšiu obetu podstúpil výmenou za romantickú taliansku večeru Tarik. Mladík si oholil hlavu, aby mohol so svojou vyvolenou Katrin, s ktorou zažívajú turbulentný vzťah, stráviť chvíle osamote s dobrým jedlom.

Tarik sa jej totiž po mesiaci zbližovania chcel oficiálne opýtať, či s ním bude chodiť. Z tohto jeho zámeru takmer zišlo, keďže Katrin neskôr súhlasila s tým, že výmenou za čokoládu pre všetkých tri dni nepovie ani slovo. Tarik sa ale po večeri predsalen Katrin spýtal, či s ním bude chodiť, na čo Slovenka nadšene s úsmevom súhlasne prikývla. Deň po ich rande však vláda hackerov skončila a Big Brother zrušil všetky pravidlá, ktoré narušitelia poriadku v Dome nariadili.

Stanislav dostal od divákov najviac hlasov.
Zobraziť galériu (5)
Stanislav dostal od divákov najviac hlasov.  (Zdroj: Voyo)

Zmena v hlasovaní priniesla v sobotnom priamom prenose šok. Diváci po novom v mobilnej aplikácii Big Brother hlasujú za súťažiaceho, ktorého chcú v Dome ponechať. Zo štvorice nominovaných - Karolína, Soňa, Vít a Stanislav Dom opustila s najnižším počtom diváckych hlasov Soňa. Najväčšiu podporu divákov naopak získal Stanislav.

Najmenej hlasov od divákov dostala Soňa, a tak dom Big Brothera opustila.
Zobraziť galériu (5)
Najmenej hlasov od divákov dostala Soňa, a tak dom Big Brothera opustila.  (Zdroj: Voyo)

Následne po oznámení týchto mien však prišiel šok, keď moderátor spolubývajúcim oznámil, z Domu odchádzajú aj ďalší dvaja nominovaní s najnižším počtom hlasov, a teda Vít a Karolína, ktorí sa museli rovnako do jednej minúty rozlúčiť a opustiť Dom. Ako však povedal samotný moderátor Míra Hejda v závere živého prenosu: „Jeden nominovaný v Dome zostal a traja sú preč. Toto nemôže byť predsa tak jednoduché. Žeby mal Big Brother v rukáve ešte nejaké to prekvapenie? Zajtra to zistíme.“ Sledujte už dnes večer na Voyo.

Dom Big Brothera však napokon opustili aj Vít a Karolína
Zobraziť galériu (5)
Dom Big Brothera však napokon opustili aj Vít a Karolína  (Zdroj: Voyo)

Karolína
Zobraziť galériu (5)
Karolína  (Zdroj: Voyo)

Viac o téme: Big Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu