Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

DESIVÉ priznanie markizáckej hviezdičky: Mama ma chcela ZABIŤ… Zaútočila SEKEROU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Katrin Slabá (24) patrí k najvýraznejším účastníkom tohtoročnej série šou Big Brother. Kučeravá brunetka je niektorým mimoriadne sympatická, iní ju majú poriadne v zuboch Dôvodom je aj jej svojská povaha, počas uplynulých epizód už predviedla niekoľko scén. A teraz prezradila, čo ju doviedlo k tomu, že je taká, ako je...

Katrin sa netajila tým, že nemala práve ľahké detstvo a milujúci vzťah s vlastnou mamou ju úplne obišiel. A slovo "obišiel" je celkom slabý opis toho, čo prežívala. Mama ju totiž vraj týrala. O tom, čo sa jej v minulosti dialo, teraz bližšie porozprávala Barbare. 

DESIVÉ priznanie markizáckej hviezdičky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Zhruba do dvanástich rokov ma mlátila do krvi, často mi aj rozkopala zuby. Otec mi najprv neveril, ale bola som aj v nemocnici. Jedného dňa jej tak preplo, že ma chcela zabiť. Ja som sa schovala v komore a ona zobrala sekeru a začala mlátiť do dverí. Až keď prišiel otec, prestala“,  šokovala Katrin. 

DESIVÉ priznanie markizáckej hviezdičky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalej dodala, že v čase, kedy mala 12 rokov sa jej rodičia napokon rozviedli a mamu odvtedy nevidela. Spomienky jej ale zostali. Na to, čo prežívala s osobou, ktorá jej mala byť v živote tou najbližšou, nikdy nezabudne aj vďaka tomu, že má po tele niekoľko jaziev. Viac sa dozviete v priloženom videu nižšie. 

Viac o téme: Big BrotherKatrin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu