Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adam ŠIKANU na Farme nezvládol: Z hry ODSTÚPIL… Takto reaguje Markíza!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Prvým semifinalistom tohtoročnej Farmy sa mal stať súťažiaci Adam Rohárik. Od umelej inteligencie Alici dostal neodolateľnú ponuku - za 10 tisíc eur zo spoločného konta dostal možnosť získať vstupenku do zlatého týždňa.

Pracovitý farmár po dlhom premýšľaní túto ponuku prijal. Lenže jeho súperi z tohto rozhodnutia nadšení neboli. Mirka s Luciou mu to dali poriadne vyžrať! Dohodli sa na tom, že ho psychicky zdeptajú, čo sa im aj podarilo. Adam so slzami v očiach oľutoval to, čo urobil, no a napokon sa rozhodol zo statku odísť.

Adam ŠIKANU na Farme nezvládol: Z hry ODSTÚPIL… Takto reaguje Markíza! (Zdroj: TV Markíza)

Táto emotívna dohra namosúrila väčšinu divákov, ktorí sa dovolávajú toho, aby televízia Adama vrátila do hry. To, ako sa k Adamovi zachovali, považujú za hotovú šikanu. A aj napriek tomu, že to vyzeralo na jeho odchod, mnohí dúfali v to, že ide len o dramatickú upútavku a situácia sa nejakým spôsobom upokojí. Lenže, nestalo sa. Jeho odchod je naozaj definitívny. 

Adam ŠIKANU na Farme
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

A keďže z tejto situácie vznikla hotová kauza, my sme o vyjadrenie požiadali aj samotnú televíziu. Zaujímalo nás aj to, prečo do konfliktu nezasiahli. „Produkcia reality šou Farma nezasahuje do slobodného rozhodovania, prejavov a reakcií  žiadneho z farmárov a ani do následkov, ktoré z týchto prejavov a rozhodnutí vznikajú v celej skupine farmárov, pokiaľ nie je ohrozený život alebo zdravie jednotlivcov. Uvedenú situáciu štáb vždy bezprostredne monitoruje a v prípade, že by malo dôjsť k ujme ktoréhokoľvek z účinkujúcich, je pripravený neodkladne zasiahnuť.“" vysvetlila nám Zuzana Ďuricová, PR manažérka Farmy. 

Zábery na emotívny odchod Adama si môžete pozrieť vo videu vyššie. 

Fanúšikovia televíznej šou teraz diskutujú o tom, či sa Adam ešte nedostane späť do hry, odpoveď na túto otázku však doposiaľ nemáme, no a podľa našich informácií to pre neho veľmi nádejne nevyzerá. A aký je váš názor? Ocenili by ste, ak by Adam dostal druhú šancu zabojovať o rozprávkovú výhru?

Adam ŠIKANU na Farme
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu