Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Big Brother pozná NOVÚ pani domu a... Tarikova mama poriadne SCHLADILA Katrin!

Katrin spoznala Tarikovu mamu. Zobraziť galériu (7)
Katrin spoznala Tarikovu mamu. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - V reality šou Big Brother odštartoval nový týždeň a hneď prvý deň bol bohatý na zaujímavé momenty. Po súťaži, ktorá overila balančné schopnosti súťažiacich, vila spoznala svoju novú pani domu. A Big Brother si pripravil obrovské prekvapenie pre Katrin - v spovednici sa totiž spoznala s Tarikovou mamou. A tá ju poriadne schladila!

Po dramatickom odchode Andreja z Domu boli reakcie ešte dramatickejšie. Katrin, ktorá bola na "odstrel" ako druhá niektorí spolubývajúci počastovali nevyberavými prívlastkami. Kým ona si "skákať po hlave" nedá, jej miláčik Tarik by všetko radšej riešil mierovou cestou... Škriepky nastali najmä medzi Slovákmi Rolandom a Katrin. Roland ju obviňuje z klamstva a Katrin mu nevie prísť na meno kvôli vulgarizmu, ktorý na ňu práve pre jej údajné klamstvá použil. Uzmierenie je zdá sa v nedohľadne. "Nemôžem zaprieť svoje hodnoty," opakuje Katrin.

Big Brother pozná NOVÚ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV Markíza)

Do spovednice zavítala Tarikova mama Azra. Zavolala si tam Katrin, ktorá bola zjavne šokovaná. Katrin sa jej začala ospravedlňovať za všetko, čo urobila. Katrin ubezpečila, že všetko je v poriadku, no zároveň jej povedala, že nevie, čo si má o nej myslieť a že jej je ľúto, pretože pravdepodobne nezažila detstvo, v ktorom by bola milovaná. "Nekop okolo seba," zdôraznila jej radu do života v Dome. "Ty si bola v prvý deň vysmiata a teraz sa z teba stalo toto... nepáči sa mi ako sa správaš, ani ako navádzaš Tarika..." Okrem toho jej pripomenula, že ju má rada a nakoniec pridala odkazy pre Tarika. Po stretnutí Katrin všetko Tarikovi popísala.

Big Brother pozná NOVÚ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Neskôr čakala spolubývajúcich misia o funkciu Pána Domu. Všetci mali udržať vajíčko na tyči jednou rukou čo najdlhšie. Misiu vyhrala Tereza a stala sa Pani Domu. Nová Pani Domu dostala za úlohu odniesť všetky zvyšné potraviny z predchádzajúceho týždňa. Spolubývajúci kvôli porušovaniu pravidiel a nesplneným misiám budú mať prídel len 20% z celkového možného. Zostavovanie nákupného zoznamu tak bolo o čosi náročnejšie.

Big Brother pozná NOVÚ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Big Brother pozná NOVÚ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Azda najviac si hodnotu jedla a potrebu šetrenia a delenia uvedomuje Zoe, ktorá pochádza z chudobných pomerov. Pochádza z piatich súrodencov a detstvo nemala vôbec jednoduché. Dokonca jej rodinu odpojili v zime od elektriny, keď bol jej otec, na ktorého nemá dobré spomienky, vo väzení. Pri zostavovaní rozpočtu sa jej spomienky vrátili a Big Brother ju vyzval, aby spolubývajúcim vysvetlila, prečo tieto momenty citlivo prežíva. Ako sa bude náročný týždeň s minimom potravín vyvíjať môžu diváci sledovať už v najbližších epizódach.

Big Brother pozná NOVÚ
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Live stream z Domu hodinu dlhšie

aždý deň v týždni sa môžu predplatitelia a predplatiteľky Voyo pozrieť na to, čo sa práve deje v dome Big Brother. Od dneška (28.11.) bude živý stream o hodinu dlhší. Dianie v Dome môžu diváci bez cenzúry sledovať každý deň od 16.00 do 19.00 hod. Novú epizódu Big Brother nájdu diváci už dnes večer na Voyo, vždy v nasledujúci deň vo vysielaní TV Markíza a priamy prenos a vyraďovanie je pre divákov pripravené už v sobotu o 20.30 hod. na Voyo a TV Doma.

Viac o téme: Big Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu