Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Druhé VYRAĎOVANIE šou Big Brother sa blíži: V ohrození sú TÍTO štyria súťažiaci!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Druhý týždeň v reality šou Big Brother sa chýli k svojmu koncu a s tým sa nezadržateľne blíži aj sobotné vyraďovanie. Obyvatelia televíznej vily už spomedzi seba volili tých, ktorých by najradšej poslali domov. A TOTO sú štyri nominácie, z ktorých budú diváci voliť druhého vypadnutého!

V druhom týždni šou Big Brother Česko & Slovensko rozdelil „veľký brat“ spolubývajúcich do dvojíc. Ženské osadenstvo Domu dostalo úlohy kňažných, ktorým Big Brother pridelil sluhov. Tí, okrem špecifického oblečenia, dostali aj nové mená nadväzujúce na meno ich kňažnej. Big Brother rozhodol, že sluhovia musia byť neustále v prítomnosti kňažných a musia im doslova slúžiť.

Väčšinu činností musia sluhovia urobiť za nich. Týka sa to napríklad prípravy jedla, nápojov, ale aj obúvania topánok či umývania zubov. Dokonca musia dvojice spolu aj spať v jednej posteli. Sluhovia môžu jesť až, keď svoje jedlo dokončia kňažné a nemôžu si dať dolu svoju sluhovskú oblek, ktorého súčasťou je aj pokrývka hlavy.

Druhé VYRAĎOVANIE šou Big
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Voyo)

Práve toto pravidlo spôsobilo značnú nevôľu u súťažiaceho Rolanda, ktorý tvrdí, že bol vychovávaný tak, že pri stolovaní si dáva pokrývku dolu z hlavy. Okrem výchovy argumentoval aj svojou vierou. A práve tieto princípy dohnali Slováka Rolanda k úvahám o odstúpení zo šou. „Odmalička ma vychovávali v tom, keď v stupujeme do domu, do kostola či, keď stolujeme, dáme si dole pokrývku hlavy. Myslím, že každý z nás má niečo, čomu skutočne verí. Som, aký som,“ povedal v spovednici.

Big Brother mu pripomenul, že nikdy nenariadil, že nemôže jesť napríklad postojačky, s čím Roland súhlasil. V stredajšej epizóde, ktorá je dostupná na Voyo, nastal čas na nominácie spolubývajúcich na vypadnutie. Najviac hlasov dostali a v zóne ohrozenia sa ocitli Andrej, Katrin, Soňa a Karolína. Ako zareagujú na nominácie?

Andrej
Zobraziť galériu (6)
Andrej  (Zdroj: Voyo)

Katrin
Zobraziť galériu (6)
Katrin  (Zdroj: Voyo)

Karolína
Zobraziť galériu (6)
Karolína  (Zdroj: Voyo)

Soňa
Zobraziť galériu (6)
Soňa  (Zdroj: Voyo)

Sledujte už dnes večer na Voyo a vždy v nasledujúci deň vo vysielaní TV Markíza. Dnes večer odštartuje v aplikácii Big Brother hlasovanie o tom, kto má opustiť Dom Big Brother. Hlasovanie bude ukončené v priebehu sobotného priameho prenosu.

Viac o téme: Big Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu