Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Big Brother pozná NOVÉHO pána domu: Teraz zažijete PEKLO!

Big Brother Zobraziť galériu (4)
Big Brother (Zdroj: Voyo)

BRATISLAVA - Reality šou Big Brother má za sebou prvé vyraďovanie. Hneď v úvodnom týždni musela vilu opustiť Kristýna, ktorá spomedzi štyroch ohrozených dostala od divákov najviac hlasov. Zvyšní súťažiaci majú pred sebou ďalší týždeň a volil sa aj nový pán domu. Ten sa hneď po zvolení kolegom povyhrážal- zažijete peklo!

V sobotu si diváci streamovacej platformy Voyo mohli pozrieť prvé vyraďovanie, ktoré bolo vysielané naživo z vily Big Brothera. Šestnásti súťažiaci si spomedzi seba volili štyroch tých, ktorých vo vile chceli najmenej. V zóne ohrozenia sa tak ocitli Andrej, František, Tereza a Kristýna.

Diváci potom hlasovali za toho, koho už viac v šou nechcú vidieť. Najviac hlasov získala Kristýna, a tak sa stala prvou vyradenou a mala jednu minútu na to, aby televíznu vilu opustila. Zvyšní súťažiaci majú pred sebou nový týždeň a spolu s ním sa musel zvoliť aj nový pán domu. 

Big Brother pozná NOVÉHO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Tentokrát o ňom rozhodla súťaž. A poriadne nechutná. Súťažiaci museli iba pomocou svojho jazyka, v akváriu plnom surového mäsa a zbytkov rýb, odšróbovať veľkú maticu. Ako prvému sa to podarilo Stanislavovi, a tak sa stal novým pánom domu a má na tento týždeň imunitu. „Teraz zažijete peklooo,“ zahlásil hneď po vymenovaní. Na radosť všetkých to bolo iba zo srandy, hneď v zápätí dodal, že bude dobrý. 

Big Brother pozná NOVÉHO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

Big Brother pozná NOVÉHO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Voyo)

 

Viac o téme: Big Brother
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu