Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

TOTO len ťažko vyžehlí: Moderátor Míra Hejda začal skúšku na Big Brother po svojom a... To vážne urobil?!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Míra Hejda, moderátor reality šou Big Brother Česko & Slovensko, ktorá včera odštartovala na Voyo, odpovedal na Instagrame na najrôznejšie otázky divákov týkajúce sa jeho novej práce. Jednou z otázok bolo, ako budú vyzerať príchody spolubývajúcich do domu Big Brother. Míra neváhal a ukázal, ako si myslí, že by taký príchod mohol vyzerať a v saku skočil hlavičku do bazéna!

„Dostal som na instagrame otázku, ako si myslím, že bude vyzerať príchod spolubývajúcich do domu Big Brother. Tak myslím, že asi takto… . Je to šou a myslím, že o podobné momenty nebude núdza. Sranda musí byť a zo seba si ju vždy rád urobím,“ potvrdil svoje slová Míra Hejda.

TOTO len ťažko vyžehlí:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

TOTO len ťažko vyžehlí:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 Míra Hejda o svojej novej úlohe:

„Ani by som neveril, že sa moderovaniu venujem 20 rokov... Za ten čas som toho zažil toľko, že keď na to teraz spomínam, sám neverím. Či už je to rádio, pódium alebo televízia. Keď som v 23 rokoch dostal pozíciu riaditeľa programu v rádiu Kiss v Plzni, bola to výzva! Vnútorne som bol ale presvedčený, že toto je moja pozícia, toto som ja. Motivovať ľudí okolo seba, hľadať talenty a taktiež vymýšľať kreatívny program. Hoci najviditeľnejšia bola pozícia moderátora, ja som vždy bol súčasne tvorcom, kreatívcom, manažérom a investorom. Toto sa už nezmenilo. Niekde v duchu som si hovoril, že teraz by som už vzal len naozaj veľkú výzvu. Je tu, Big Brother. Šou sa vrátila pred pár rokmi ako úplne nový moderný formát a stala sa okamžite jednou z najsledovanejších vo všetkých 40 krajinách! Bude mi cťou ju v Česku aj na Slovensku moderovať,“ hovorí Míra Hejda.

TOTO len ťažko vyžehlí:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Big BrotherMíra Hejda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu