Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Schatzi z Dunaja šokovala: BOZKY SO ŽENOU a… To nie je všetko!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Postarali sa o značný rozruch! Herečky Jana Kovalčíková a Jana Majeská na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram zverejnili poriadne provokatívny záber. Umelkyne, ktoré v markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám stvárňujú sestry, sa na ňom bozkávajú.

„Láska je mamkovská, otcovská, kamarátska, kolegiálna, manželská, súrodenecká, frajerská, rešpektujúca. Bez rozdielna. A my s Janou sa snažíme ľúbiť bez rozdielu. A poviem vám, je nám skvelo!” tak znie popis, ktorý ku kontroverznej fotke pridala Kovalčíková. 

Ide tak zrejme o reakciu na krok ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej, ktorá na Bratislavskom hrade zrušila výstavu s portrétmi LGBTI+ ľuďmi. „Aby nám pani ministerka nenakázala vypísať vás z Dunaja,” reagovala pod fotkou Evita Twardzik, ktorá sa na počine podieľa ako jedna zo scenáristov. 

Niektorí z followerov položili Majeskej otázku, či táto fotka znamená, že je aj na ženy. „Chápte to tak, že aj ženy z “tradičnej rodiny” sa vedia zastať menšín,” reagovala seriálová Schatzi. 

Podobne kontroverznú fotku zdieľal na svojom profile aj jej manžel Marek Majeský. Ten si na zábere dáva bozk s kolegom Ľubošom Kostelným a ide o moment z predstavenia Hamlet. „Láska je nekonečná, nedá sa mocou zviazať... A my sa s Ľubom ľúbime bez rozdielu. V práci aj v súkromí! A je nám tak skvelo!” uviedol k fotke, ktorá tiež vyvolala rozruch, obľúbený herec. 

Viac o téme: DunajJana MajeskáJana Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu