Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Krásna Morticia z Addamsovcov je minulosťou: Takto vyzerá na staré kolená!

Anjelica Huston ako Morticia Addams Zobraziť galériu (3)
Anjelica Huston ako Morticia Addams

LOS ANGELES - Spoznali by ste ju?! Hoci jedným z fenoménov súčasnej doby je Netflixový seriál Wednesday, svojho času sa veľkej popularite tešil film Addamsova rodina. Krásnu Morticiu v ňom stvárnila herečka Anjelica Huston. Pozrite sa, ako v súčasnosti vyzerá!

Herečka Anjelica Huston má dnes 72 rokov a od čias nakrúcania sa pochopiteľne dosť zmenila. Bulvárnym fotografom sa ju podarilo zvečniť pred pár dňami, keď sa objavila v nočných uliciach. Vo skvelej nálade zavítala na párty hudobníčky Joni Mitchell, ktorá oslávila 80. narodeniny. 

Slávna umelkyňa mala na sebe čierne nohavice a blúzku rovnakej farby, ktoré doplnila výrazným plášťom so zvieracím vzorom. Na ten by veru mnohé jej rovesníčky nemali odvahu. Filmovej Morticii v priebehu rokov teda pribudli vrásky i kilá navyše, avšak provokatívnym kúskom sa nevyhýba. 

Krásna Morticia z Addamsovcov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Krásna Morticia z Addamsovcov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Film Rodina Addamsovcov nie je jediný počin, ktorý v súvislosti s Anjelicou Huston stojí za zmienku. Môže sa totiž pochváliť aj soškou Oscara za svoj výkon vo filme Česť rodiny Prizziovcov. Okrem toho sa venovala aj réžii.

V minulosti randila napríklad s Jackom Nicholsonom. V roku 1992 sa vydala za sochára Roberta Grahama, ktorý v roku 2008 zomrel. 

Viac o téme: Anjelica HustonAddamsova rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu