Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ŠIALENSTVO v Big Brother: Táto proti sebe všetkých poštvala a ďalšia... Musí MASTURBOVAŤ každý druhý deň!

Big Brother Zobraziť galériu (5)
Big Brother (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Spolubývajúci, ktorí sú rozdelení do dvoch tímov na hotelových hostí a trampov, musia plniť svoju misiu. Hlas Big Brothera trampom (polovica účastníkov, ktorá má momentálne prespávať vonku, pozn. red) dovolil nocovať v obývačke na zemi, ale zdôraznil, že musia udržiavať oheň celú noc. Avšak... Hoci súťažiaci v spoločnom domove nežijú ani pár dní, prišlo k niekoľkým situáciám, ktoré nikto nečakal!

Každý spolubývajúci musel označiť dve osoby, s ktorými nechce tráviť čas v dome "Veľkého brata".  Zoe mala ako pani domu možnosť označiť troch ľudí, no rozhodla sa, že svoju výhodu nevyužije. Bohužiaľ, Petra, ktorá má problém zapamätať si mená, nominovala iba jednu osobu, a preto znížila rozpočet na budúci týždeň o 10 %.

Najčastejšie nominovanou, ktorá je "na odstrel",  bola Kristýna, ktorá proti sebe poštvala až osem ľudí. Dôvodom je, že sa hneď počas prvej noci poriadne opila. Ďalších päť nominácií si vyslúžila Tereza, no a na treťom ohrozenom mieste sa ocitli Andrej a František, ktorí získali štyri hlasy.

ŠIALENSTVO v Big Brother:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

ŠIALENSTVO v Big Brother:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

O tom, kto sa z tejto štvorice bude musieť v sobotu vysťahovať, rozhodnú diváci hlasovaním v aplikácii Big Brother SK. Hlasovanie odštartuje dnes večer moderátor Míra Hejda a skončí v sobotnom  živom vysielaní Big Brother Česko & Slovensko. Avšak, vo vile došlo ešte aj k ďalším situáciám, ktoré divákov postavia zo stoličiek. 

ŠIALENSTVO v Big Brother:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Vo videách nižšie nájdete ukážky, kde Zoe vysvetľuje, prečo musí každý druhý deň masturbovať a aj to, ako dopadli nominácie spolubývajúcich o tom, s kým nechcú zostávať v dome Big Brother!

ŠIALENSTVO v Big Brother: Táto proti sebe všetkých POŠTVALA a ďalšia... Musí MASTURBOVAŤ každý druhý deň! (Zdroj: TV Markíza)

Prvá nominácia Big Brother (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: KristínaBig BrotherZoe
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu