Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bláznivá teta čarodejnice Sabriny po rokoch: Strapatá, s vráskami, ale... Mini musí byť!

Hviezdy seriálu Sabrina - mladá čarodejnica Zobraziť galériu (3)
Hviezdy seriálu Sabrina - mladá čarodejnica (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

SYDNEY - K seriálom, ktoré diváci v 90. rokoch zbožňovali, rozhodne patri aj počin s názvom Sabrina - mladá čarodejnica. Popri predstaviteľke hlavnej postavy sa vďaka nemu zviditeľnili aj herečky, ktoré stvárnili tety tejto stredoškoláčky. Pozrite sa, ako dnes vyzerá Caroline Rhea, ktorá hrala bláznivú Hildu!

Americká herečka Melissa Joan Hart už pre celý svet navždy bude čarodejnicou Sabrinou. Práve účinkovaním v obľúbenom seriáli sa táto usmievavá blondínka preslávila. U nás jej svoj hlas prepožičala Michaela Čobejová a mnohým príde hneď na um, keď začnú spomínať obľúbené seriály z minulosti.

Pre mnohých má nepochybne známu tvár aj jej kolegyňa Caroline Rhea. Tá v počine stvárnila tetu Hildu. Pred pár dňami na ňu v uliciach natrafili bulvárni fotografi a hneď si ju s nadšením fotili. Blondínke pochopiteľne v priebehu rokov pribudli vrásky a strapatým účesom príliš neohúri. Avšak za zmienku stoja jej pruhované minišaty, ktoré pôsobia dojmom, akoby ich Helde vzala zo šatníka. 

Bláznivá teta čarodejnice Sabriny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Caroline je pred kamerami stále herecky aktívna. Objavuje sa v rôznych seriáloch a filmoch. Jej srdcovkou je však stand-up, ktorému sa už roky venuje. Nedávno k nemu dokonca priviedla aj svoju seriálovú neter - Melissu. 

 

FOTO: Takto v súčasnosti vyzerajú hlavné hviezdy seriálu Sabrina - mladá čarodejnica.


Bláznivá teta čarodejnice Sabriny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Caroline RheaSabrina - mladá čarodejnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu