Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

DRAMATICKÝ KONIEC markizáckej lásky: Išli od seba... PLAČ a obrovská HYSTÉRIA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Pixabay.com)

BRATISLAVA - Záverečné dni druhého týždňa v Dome Big Brother prinášajú čoraz dramatickejšie momenty. Andrej a Standa odhaľujú falošných hráčov a sľubne sa vyvíjajúci vzťah Katrin a Tarika je, zdá sa, v troskách. Po tom, čo si Katrin zobrala na rozhovor Soňa vysvitlo, že mnohí v dome si myslia, že vzťah Katrin a Tarika je čisto taktický a že pekná Slovenka ťahá sympatického mladíka za nos.

Soňa Katrin poradila, aby to pre dobro všetkých s Tarikom ukončila. Zdá sa, že Katrin viac nebolo treba a po rozhovore odišla za svojim miláčikom, aby mu oznámila, že pôjdu od seba. „Ja nebudem všetkým ostatným vysvetľovať, že som sa ti páčila od začiatku a ja som netušila, čo nás bude čakať tu, ale bola som celý večer preberaná, že ja tu hrám taktiku, takže týmto to ukončujem a pokiaľ... (slzy) ... budem veľmi rada, ak sa budeme vidieť vonku,“ s plačom vysvetľovala Tarikovi.

DRAMATICKÝ KONIEC markizáckej lásky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Katrin je v Dome zdá sa najneobľúbenejšia, lebo jej ostatní spolubývajúci uštedrili najviac, až 11 nominácii na sobotňajšie vysťahovanie. Aj tým odôvodnila Tarikovi svoje rozhodnutie. „...lebo budúci týždeň by si na to mohol doplatiť ty. Štrnásť ľudí si myslí, že ja využívam teba, že si moja taktika...Takže dve diaľničné, dve diaľničné...,“ narážala v emotívnej reči na to, že vzdialenosť medzi nimi v reálnom živote nie je taká veľká. Katrin Tarikovi navrhla, že ostatným v Dome môže po

kojne povedať, že ukončiť ich romancu bol jeho nápad. To sa však uňho nestretlo s pochopením. Nerozumel tomu, prečo by mal hovoriť, že je to jeho nápad. „Pretože to je to, čo chcú počuť, že ja som tá najhoršia,“ vysvetlila Katrin, ktorú si „na koberček“ do spovednice zavolal aj Big Brother. „Myslím si, že som urobila kroky, aby moji spolubývajúci boli spokojní. Sme sa dohodli s Tarikom, že je úplne jedno, čo sa stane tu, že tu si zrejme nemôžeme byť oporou, lebo nás tu ľudia vidia ako terč... Kým sme v hre, budeme hrať hru,“ povedala.

„Som smutná, že za ním nemôžem ísť, keď ma niečo trápi, teší, ...som vytočená, som smutná a som odhodlaná hrať hru veľmi natvrdo... Je veľmi ťažké pri mojej povahe byť presne taká, ako som na 100 percent a on mi to umožnil a vracal mi to naspäť presne v tých istých dávkach. Čokoľvek poviem, on to pochopí, nechcem ho stratiť, nechcem aby mu niekto robil zle... proste ho mám rada a nechcem o neho prísť,“ vyznala sa Veľkému bratovi v spovednici.

„Celý môj život vyzerá tak, že vždy, keď príde nejaký chlap do môjho života, tak sa niečo pokazí...vždy...vždy...“ povedala so slzami v očiach. O drámu bude postarané aj v dnešnej epizóde na Voyo. Je tu totiž posledný večer pred sobotným vysťahovaním. Kto zo štvorice Andrej, Katrin, Soňa a Karolína opustí Dom Big Brother? Sledujte ďalšie epizódy šou každý večer na Voyo a na Markíze a v sobotu večer o 20.30 priamy prenos na Voyo a TV Doma.

DRAMATICKÝ KONIEC markizáckej lásky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Big BrotherKatrinTarik
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu