Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z moderátora je dvojnásobný otec: Išli na RANDE a... Jeho žena PORODILA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram T.J.)

BRATISLAVA - Moderátor Tomáš Juríček má obrovský dôvod na radosť. Jeho rodinka sa totiž včera večer rozrástla o ďalšieho člena. S manželkou Anežkou mali namierené na spoločné rande... To sa však trochu zvrtlo. Jeho drahá porodila!

Manželka Tomáša Juríčka sa včera večer na sociálnej sieti Instagram chválila fotkou, že majú s moderátorom namierené na rande. Ten keď záber prezdieľal, dodal popis, ktorý vyvolal otázniky: „Aj keď neviem, či sa to dá nazvať ako rande,“ napísal a pridal niekoľko chichotajúcich smajlíkov a dva emotikony bábätka. 

Z moderátora je dvojnásobný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.J.)

Až neskôr začal dávať jeho popis význam. O 7 hodín neskôr totiž na Instagram zavesil fotku z pôrodnice - jeho manželka porodila: „Rande dopadlo na výbornú... Vitaj na svete, synček náš.“ K dcérke Samare, ktorá prišla na svet v októbri 2021, pribudol dvojici chlapček, ktorého meno zatiaľ nie je známe. 

„Kráčam ulicou, ale teraz už ako dvojnásobný tatko a je to skvelý pocit,“ prihovoril sa svojim sledujúcim ešte v noci Juríček. Rodičom gratulujeme a drobcovi s mamou prajeme veľa zdravia!

Z moderátora je dvojnásobný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram T.J.)

Viac o téme: Tomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu