Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Diváci Jojky sa búria: Prestávam to pozerať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Svoje rozčarovanie dávajú jasne najavo! Seriál Nemocnica sa teší diváckej priazni. Nepochybne je tomu tak aj vďaka tomu, že osudy hrdinov z lekárskeho prostredia sú zaujímavé a komplikované. V seriáli sa momentálne rodí nový párik a... Diváci z toho nie sú vôbec nadšení!

Reč je o lekárovi Dušanovi (Dušanovi Ambróšovi), ktorý si vzal pod svoje ochranné krídla medičku Sandru (Sandra Lasoková). Nuž, a vyzerá to tak, že vzájomné sympatie tejto dvojice sú viac, než len priateľské. Na tom by nič nebolo, keby... Seriálový doktor netvoril pár so zdravotnou sestrou Ivankou (Ivana Kološová).

Diváci Jojky sa búria:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

A hoci by diváci Nemocnice na komplikované vzťahy protagonistov a na podobné zvraty mohli byť zvyknutí, tento krok zo strany tvorcov ich poriadne nahneval. Dôkazom sú komentáre pod upútavkou na dnešnú časť. Práve v nej dá Sandra Dušanovi bozk. 

Diváci Jojky sa búria:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Joj)

„Asi to už prestanem pozerať. Dajte tú Sandru preč, celé to kazí,” znejú vybrané z komentárov. „Už by aj stačilo. Všetko to kazíte,” odkazujú tvorcom nespokojní diváci. Ako sa románik tejto dvojice bude vyvíjať, môžete sledovať v utorok a vo štvrtok o 20:40 na Jojke. 

Viac o téme: Nemocnica
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu