Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šokujúci KONIEC obľúbeného herca: Výpoveď dal po 6 rokoch a POTICHU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Odišiel z divadla, hoci ho čakala hviezdna kariéra. Nasledoval príklad svojich kolegov Zdenku Studenkovú a Jána Koleníka, alebo je za tým niečo iné? Divákom však Richard Autner (31) chýba!

Diváci si tento výrazný, takmer južanský typ muža zapamätali najmä vďaka seriálu Nemocnica a jeho nedávnym pohybom na parkete šou Let’s Dance. Richard sa ešte donedávna venoval aj divadlu, šesť rokov pôsobil v Slovenskom národnom divadle. Potom však nečakane skončil! Urobil to tajne a potichu, preto sa natíska otázka, čo sa vlastne stalo? „Nerád by som sa k tejto veci vyjadroval,“ odpovedal na otázku denníka Nový čas. Jeho nečakaný koniec na doskách, ktoré znamenajú svet, tak zostáva zahalený tajomstvom. 

Richard Autner v seriáli Prokurátorka
Zobraziť galériu (2)
Richard Autner v seriáli Prokurátorka  (Zdroj: TV Joj)

Autner je známy ako chirurg Varga v seriáli Nemocnica či v tanečnej šou Let’s Dance. Bude však chýbať aj návštevníkom divadla. Navyše po jeho odchode skončilo aj jedno z predstavení s názvom Nepolepšiteľný svätec. „Inscenácie sa najčastejšie končia z dôvodu, že prestanú byť navštevované. Dnes to však tento prípad nie je! Môj kolega Rišo Autner sa rozhodol, že sa ďalej divadlu primárne venovať nechce a napriek mnohým spoločným rozhovorom, ktoré sme viedli, sa mi Richarda nepodarilo presvedčiť, aby sme v začatom pokračovali až do skutočného konca. Nevadí. Ja to rešpektujem a ideme ďalej,“ napísal jeho kamarát a kolega Matej Marušin.

Tak prečo tie tajnosti? Richard Autner nie je len výrazný herecký zjav, ale aj talentovaný hudobník, ktorý debutoval albumom Odpovede a máva koncerty v mnohých mestách Slovenska. Jeho sparingpartnerom je ďalší herec Martin Geišberg, muzikant tak isto ako jeho nebohý otec Marián. Richard pracuje už na svojom druhom albume a jeho fanúšikovia mu môžu prispieť na dokončenie projektu. K tomu ich vyzýva stránka slnkorecord.sk., s ktorou Richard spolupracuje. Zrejme potreboval viac času na tieto aktivity a divadelné predstavenie takmer každý večer by sa s tým nedalo zladiť. Nuž múza ako múza, len nech je šťastný, veď znalci oceňujú jeho hudobnú tvorbu slovami Hlboké, charizmatické, výborné!

Viac o téme: HudbaRichard AutnerDivadloTelevíziaSlnko records
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu