Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

NAJSMUTNEJŠIA správa v Dunaji: Šokujúca SMRŤ… TOTO nikto nečakal!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto nikto nečakal! Skalní diváci seriálu Dunaj, k vašim službám, vedia, že o veľké zvraty naozaj nie je núdza. Dobový projekt milujú tisícky televíznych fanúšikov a dianie v seriáli prežívajú, akoby išlo o realitu. Lenže TOTO ich totálne dorazilo!

Dejová linka medzi Klausom, Helgou a Evou rozhodne patrí k tým najzaujímavejším. Walter svoju milenku pripravil o prácu a nemá ani len poňatie, že syn, ktorý sa mladej predavačke narodil, nebude jeho. A či vôbec prežil. Netuší ani to, čo sa s bábätkom vôbec stalo. 

Klaus však kvôli svojej manželke a jej vyhrážkam Evu totálne zruinoval. Z nádejnej speváckej hviezdy, ktorá rozbiehala kariéru v divadle, sa zrazu stala upratovačka v obchodnom dome. Klaus dal Eve jasne najavo, s ňou nechce mať nič spoločné, no a viac, ako jeho bývalá milenka ho začala zaujímať manželka a ich novonarodený spoločný syn.

NAJSMUTNEJŠIA správa v Dunaji:
Zobraziť galériu (4)

Do deja ale aktuálne vstúpilo niečo, čo bolo v čase obdobia, kedy sa seriál odohráva, naozaj obrovským problémom a podľahlo mu mnoho detí. Zákerný "záškrt" sa nevyhol ani Dunaju, no a, bohužiaľ, podľahol mu aj Klausov a Helgin synček. Malému Wolfimu sa dokonca snažila pomôcť aj lekárka Šarlota, rodičia to však rázne odmietli, no a ich prístup sa mu napokon stal osudným.

Záškrtu napokon, bohužiaľ, podľahol. Viac uvidíte vo videu vyššie!

NAJSMUTNEJŠIA správa v Dunaji:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

NAJSMUTNEJŠIA správa v Dunaji:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Dunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu