Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ďalšia FACKA pre odsúdeného herca: 30 rokov väzenia a... Jeho manželka chce ROZVOD!

Danny Masterson sa preslávil vďaka seriálu Tie roky sedemdesiate. Zobraziť galériu (3)
Danny Masterson sa preslávil vďaka seriálu Tie roky sedemdesiate. (Zdroj: Carsey-Werner Distribution)

LOS ANGELES - Amerického herca Dannyho Mastersona (47), známeho z televízneho seriálu Tie roky sedemdesiate, odsúdili 7. septembra na najmenej 30 rokov väzenia za znásilnenie dvoch žien. A teraz prišla ďalšia facka. Jeho manželka, herečka Bijou Phillips (43), podala žiadosť o rozvod!

Mastersona uznali v máji za vinného z toho, že v rokoch 2001 až 2003 vo svojom dome vo štvrti Hollywood Hills v Los Angeles nadrogoval a znásilnil dve členky scientologickej cirkvi, do ktorej patrí aj on sám. Súdna porota sa vtedy nezhodla na verdikte v prípade obžaloby zo znásilnenia tretej ženy, na vynesenie výšky trestu preto vo väzbe čakal až do 7. septembra. 

Ďalšia FACKA pre odsúdeného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Carsey-Werner Distribution)

Vtedy súd rozhodol, že herec známy z televízneho seriálu Tie roky sedemdesiate poputuje na najmenej 30 rokov do väzenia. No ako informuje portál PageSix, aktuálne utŕžil ďalšiu facku... A rovno od svojej manželky, americkej herečky Bijou Phillips. Tá totiž v pondelok požiadala o rozvod. Dátum odlúčenia vraj neuviedla, no dôvodom rozchodu mali byť neprekonateľné rozdiely. 

Ďalej tiež podľa dokumentov požiadala, aby Mastersonovi zamietli finančnú podporu. Herec Danny Masterson sa do povedomia verejnosti dostal v roku 1998 vďaka sitkomu Tie roky sedemdesiate. V tom si okrem neho zahrali aj Mila Kunis či Ashton Kutcher. Neskôr si zahral v seriáli Ranč, odtiaľ ho vľak v roku 2017 vyhodili, keď sa začala šíriť informácia, že ho polícia vyšetruje pre obvinenia z viacerých znásilnení. 

Ďalšia FACKA pre odsúdeného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tie roky sedemdesiateDanny Masterson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu