Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sabrinu, mladú čarodejnicu zo seriálu takmer VYHODILI: Pre fotky v PÁNSKOM MAGAZÍNE!

Na fotky v magazíne Maxim herečka takmer doplatila. Zobraziť galériu (7)
Na fotky v magazíne Maxim herečka takmer doplatila. (Zdroj: Maxim/ABC)

LOS ANGELES - Melissa Joan Hart len o vlások unikla žalobe za neoprávnené ukončenie spolupráce. Herečka a hviezda šou z 90. rokov Sabrina, mladá čarodejnica nedávno prezradila, že ju z programu takmer vyhodili. Pózovala totiž na obálke časopisu Maxim v spodnej bielizni.

V programe Pod Meets World (podcast Boy Meets World, ktorý organizovali bývalí herci Rider Strong, Danielle Fishelová a Will Friedle, vyrozprávala Melissa Joan istý dramatický príbeh. Začalo sa to na párty s priateľmi. „Zabávala som sa na večierku, keď sa zrazu objavil môj právnik a pýta sa: ,Vy ste fotili pre časopis Maxim?‘ Povedala som: 'Áno, fotila.' On nato: 'No, žalujú vás a vyhodia vás z vašej šou, takže nehovorte s novinármi a nič nerobte.'"

Sabrinu, mladú čarodejnicu zo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

Herečka to označila za najhorší deň v jej živote, ako uvádza médium In Style. Potom jej volala matka, ktorá bola producentkou jej šou. „Takže mi na mobil volala mama, zároveň moja producentka, ktorá vyhŕkla: ,Čo si to urobila?' A ja som povedala: ,Ja neviem, urobila som na fotení len to, čo mi poradila moja agentka." Fotila som pre Maxim! Na titulke Maxim sa, samozrejme, pózuje len v spodnej bielizni." Melissa Joan sa rozplakala pred svojím otcom. "Prišiel ku mne a opýtal sa: "Si v poriadku?" "Nie," povedala som. "A on ma objal a ja som plakala ešte viac, pretože ma objímal môj otec, vyhodia ma z mojej show, práve ma vyhodili zo Scary Movie a ešte som sa aj rozišla so svojím priateľom.“

Sabrinu, mladú čarodejnicu zo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

Hart dodala, že spoločnosť Archie Comics, ktorá bola zodpovedná za produkciu seriálu Sabrina, „nemala na vyhadzov dôvod.“ Spoločnosť nato reagovala na jej komentár vo vyhlásení pre médium Variety. „Archie Comics o tom nič nevie a nič o tom ani nepočuli. Stalo sa to desaťročia pred nástupom súčasného vedenia,“ vyjadrili sa. "Je to dávno zabudnutá história."

Sabrinu, mladú čarodejnicu zo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Maxim)

Viac o téme: Melissa Joan HartSabrina mladá čarodejnica
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu