Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov Frasiera: V októbri sa VRÁTI na obrazovky... S NOVÝMI ČASŤAMI!

Legendárny Frasier sa vracia! Zobraziť galériu (2)
Legendárny Frasier sa vracia! (Zdroj: CBS Television Distribution)

LOS ANGELES - Americká streamovacia sieť Paramount+ zverejnila prvú upútavku na novú sériu televízneho sitkomu Frasier. V hlavnej úlohe psychiatra Frasiera Crana sa opäť predstaví Kelsey Grammer (68), spoločnosť mu bude robiť britský herec Nicholas Lyndhurst.

Lyndhurst bude hrať Frasierovho starého priateľa z vysokej školy Alana Cornwalla, z ktorého sa medzičasom stal univerzitný profesor. Ide o novú postavu. Na rozdiel od predchádzajúcich sérií, ktoré sa odohrávali v Seattli, sa Frasier vracia do Bostonu, kde ho čakajú "nové výzvy, nové vzťahy a jeden či dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť".

Nová séria sitkomu sa začne vysielať na platforme Paramount+ 12. októbra, informuje TASR podľa stredajšej správy stanice Sky News. Frasierovho syna Freddyho, často spomínaného v pôvodnom seriáli, si zahrá britský herec Jack Cutmore-Scott. Nigérijská herečka Toks Olagundoyeová sa predstaví v novej úlohe Olivie, Cornwallovej kolegyne a vedúcej univerzitného oddelenia psychológie. Kanadská herečka Jess Salgueirová sa predstaví ako Freddyho spolubývajúca Eve, zatiaľ čo americký herec Anders Keith si zahrá Frasierovho synovca Davida.

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: CBS Television Distribution)

V upútavke na seriál zaznieva nová verzia pôvodnej piesne "Tossed Salads & Scrambled Eggs". Frasier sa pôvodne vysielal v rokoch 1993 až 2004. Účinkovali v ňom Jane Leevesová ako Daphne Moonová, David Hyde Pierce ako Niles Crane, Peri Gilpinová ako Roz Doyleová a John Mahoney ako Martin Crane. Sitkom získal množstvo ocenení vrátane 37 cien Emmy. Grammer získal za stvárnenie postavy Frasiera Crana zmienené ocenenie, ako aj Zlatý glóbus a Cenu Združenia filmových a televíznych hercov.

 

Viac o téme: Frasier
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu