Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mama na prenájom má novú posilu: Prišla herečka z Dunaja... Diváci ju vôbec nespoznali!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Do seriálu Mama na prenájom sa v aktuálnej sérii pridávajú nové postavy. Tou najvýraznejšou je Lucia (Monika Horváthová,) ktorá je skutočnou mamou malej Hanky. Viac priestoru dostal starší doktor Staviarsky (Peter Kočiš) no a do diania sa zapojila i učiteľka a psychologička v podaní Liv Bielovič. A to ani zďaleka nie je všetko!

Televízia Markíza aktuálne prostredníctvom sociálnych sietí avizovala, že na klinike Kvetná sa objaví nová nádejná posila. Na pohovor sa dostaví nová neonatologička, o ktorú má riaditeľka Eva veľký záujem. „Do nemocnice Kvetná v seriáli Mama na prenájom prichádza na pohovor nová doktorka. Riaditeľka Eva vkladá do novej posily nádeje," uviedla Markíza, ktorá k príspevkom a článkom pridala i fotografiu herečky. 

Mama na prenájom má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

V diskusiách sa ale začali rojiť komentáre divákov, ktorí dotyčnú umelkyňu nespoznali. A keď zistili, o koho ide, zostali slušne prekvapení. „Veď to je Kristína Spáčová. Hrá aj v Dunaj, k vašim službám" ozrejmila jedna z fanúšikov tohto seriálu. A naozaj. Pôvabná brunetka v Dunaji hrá klavíristku Martu, ktorá po znásilnení a následnom skoku zo strechy oslepla. No a keďže má tento hendikep, v seriáli stále nosí slnečné okuliare, kvôli čomu ju diváci nespoznali. 

Kristína Spáčová
Zobraziť galériu (3)
Kristína Spáčová  (Zdroj: TV Markíza)

Avšak, tí skalní si ju zapamätali ešte z prvých častí, kedy jej do tváre bolo vidno a zaregistrovali ju aj vďaka vzťahu s jej hereckým kolegom Jakubom Jablonským, ktorý v Dunaji stvárňuje Dávida. Spoznali by ste Kristínu na prvý pohľad aj vy alebo ste boli taktiež zmätení a netušili, o koho ide? 

Viac o téme: Mama na prenájomKristína Spáčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu