Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ZRÚTILA SA pred kamerami Jojky: Choďte do p*če!

Renáta sa pred kamerami zrútila. Zobraziť galériu (5)
Renáta sa pred kamerami zrútila. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Na nakrúcaní panovala dusná atmosféra! V obľúbenej jojkárskej šou Bez servítky aktuálne bojuje aj o výhru hrdá Rómka z Nitry - Renáta. Tá o sebe tvrdí, že je priama žena a myslí si, že práve preto medzi ostatnými súťažiacimi nie je obľúbená. Dnes podvečer budú diváci svedkami toho, ako jej pred kamerou rupli nervy.

Výhra v jojkárskej šou Bez servítky je pre mnohých jedincov veľmi lákavá. K honoráru 1 000 eur si totiž môžu prilepšiť rovnakou sumou peňazí. Aj preto viacerí svoju účasť neberú na ľahkú váhu. Výnimkou nie sú ani rôzne taktiky a prešpekulované ťahy. 

ZRÚTILA SA pred kamerami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Tento týždeň je v partičke súťažiacich Renáta, ktorej len máločo je po chuti. Výčitky má však nielen smerom k hodnotenému jedlu a programu, ale kritizuje aj svojich súperov. Keď ich vo štvrtok hostila bývalá farmárka Jana Kállay Zemanová, Renáta sa v istej chvíli rozplakala a vyrobila poriadnu scénu. 

„Choďte do p*če!” povedala smerom k súperom Renáta a utekala od stola. „Nechcem už pokračovať, dajte mi už pokoj! Furt len do mňa sa navážajú,” pokračovala s hysterickým plačom tmavovláska. Zvyšok súťažiacich ďalej spokojne sedel pri stole. Chcete vedieť ako napokon táto dráma skončila? Možno vás to poriadne prekvapí. Sleduje o 17:50 šou Bez servítky na JOJke.

ZRÚTILA SA pred kamerami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

ZRÚTILA SA pred kamerami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

ZRÚTILA SA pred kamerami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu