Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slovenský herec sa nenápadne vytratil z jojkárskej Nemocnice: Teraz prezradil dôvod!

Seriál Nemocnica sa teší veľkej diváckej priazni. Zobraziť galériu (2)
Seriál Nemocnica sa teší veľkej diváckej priazni. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Bol neodmysliteľnou súčasťou jojkárského seriálu Nemocnica a vďaka účinkovaniu v ňom sa vlastne viac dostal do povedomia Slovákov. Reč je o hercovi Dávidovi Uzsákovi, ktorý stvárňuje doktora Braňa. V poslednom čase sa však na obrazovkách akosi prestal objavovať. Pozrite sa, čo je za tým.

Seriál Nemocnica, ktorý TV Joj vysiela každý utorok a štvrtok o 20:40 sa teší diváckej priazni a aktuálne sa vysiela už tretia séria. Do deja vstúpilo viacero nových postáv a osudov. Niektorí herci sa z Nemocnice vytratili. Spomenúť možno Richarda Autnera, Nelu Pociskovú, či Mariána Mitáša. 

Aktuálne sa už v jojkárskej Nemocnici prestal objavovať aj herec Dávid Uzsák, ktorý stvárňoval Braňa Srnčíka. „Nehodili ma do výťahovej šachty. Už niekoľko mesiacov robím na novom projekte TV Joj s názvom Ranč. Mám veľkú radosť, pretože je to pre mňa obrovská výzva, a postava, ktorú hrám, je veľmi iná, ako Braňo,” prezradil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram sympatický herec, ktorého si diváci ozaj veľmi obľúbili. Mnohé diváčky sa v komentároch zhodujú na tom, že im tam chýba. 

„Je mi to ľúto, lebo seriálový Braňo ma vždy rozosmial a potešil. Chýba mi tam tvoj humor a šarm. Občas by si tam mohol pribehnúť,” znejú vybrané z komentárov od fanúšikov.

Dávid zároveň priznal, že existuje možnosť, že sa do Nemocnice ešte vráti. Ale v dohľadnej dobe to asi nebude,” povedal k tomu. Zároveň verejne poďakoval za to, že mal možnosť byť súčasťou tohto seriálu. „Nemocnica bude navždy patriť k najkrajším obdobiam mojej kariéry. Nikto z nás nečakal, že Nemocnica pobeží takto dlho, a že si ju obľúbi toľko divákov. Neskutočne som si obľúbil Braňa, a všetkých ľudí, s ktorými som mal tú česť byť súčasťou stáleho castu,” uzavrel. 

Slovenský herec sa nenápadne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: NemocnicaDávid Uzsák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu