Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Namakané krivky Nely Pociskovej: TOTO na obrazovkách Jojky neuvidíte!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nela Pocisková (32) je už zopár rokov hviezdou obrazoviek televízie Joj. Doposiaľ ju diváci mali možnosť vídať ako doktorku v seriáli Nemocnica, no čoskoro sa začne objavovať v novinke s názvom Ranč. No ešte predtým, ako začne opäť naplno natáčať, si herečka vybehla na ayurvédsky pobyt. A zverejnila odtiaľ fotku svojej namakanej postavy!

Seriál Nemocnica sa na obrazovkách televízie Joj vysiela od augusta 2021 a od samého začiatku v ňom pôsobí aj Nela Pocisková. Práve tento počin bol jej veľkým návratom z materskej dovolenky. Odvtedy uplynuli 2 roky a takmer na deň presne sa plavovláska so seriálom lúči. Zbohom však nedala aj samotnej Jojke, čoskoro začne natáčať novinku s názvom Ranč. 

Namakané krivky Nely Pociskovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

No ešte predtým si herečka odišla užiť zaslúženého oddychu. Namiesto typickej letnej dovolenky pri mori, si však známa Slovenka zašla na ayurvédsky pobyt. A ten mal blahodárne účinky na jej telo zjavne nielen zvnútra, ale aj zvonka. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž herečka pochválila fotkou svojej postavičky a závidieť by jej ju mohli aj mnohé fitnessky. 

„Dobré svetlo alias ayurvéda alebo dispozícia, keďže týždeň som sa nepohla a mám svalovicu z prechádzky,“ napísala Pocisková k záberu, na ktorom vidno nielen jej vypracované bruško, ale aj vyrysované bicepsy. A to 32-ročnú Nelu doma čakajú dve deti... Kto by to pri pohľade na ňu vôbec tipoval?!

Namakané krivky Nely Pociskovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Nela PociskováRanč
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu