Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zdravotná sestrička z JOJky zhodila šaty: Toto božské TELO skrýva pod uniformou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Má sa čím pochváliť! Jojkársky seriál Nemocnica sa teší slušnej diváckej priazni. Jednu zo zdravotných sestier v ňom stvárňuje aj atraktívna herečka Rebeka Gregáňová, ktorá sa v týchto dňoch na sociálnej sieti Instagram predviedla tak, ako ju v telke neuvidíme.

Letné prázdniny sú v plnom prúde a mnohí jedinci si naplno vychutnávajú oddych, vodu a slnečné lúče. Sociálne siete sú plné momentiek z dovoleniek. Fotografiu, z ktorej cítiť najteplejšie obdobie roka, pridala na svoj profil aj herečka Rebeka Gregáňová. 

Zdravotná sestrička z JOJky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Dnes sa mi oficiálne začalo leto. Trošku opozdene, ale cítim sa skvelo. Dúfam, že aj vy,” napísala k fotke v bielych bikinách seriálová sestrička. A veru, mnohí nám dajú za pravdu, že sexi blondínka vyzerá v plavkách skvele. 

 

 

Herci z jojkárskeho seriálu Nemocnica si teda v týchto dňoch užívajú zaslúžený oddych. Obľúbený seriál saa vráti na obrazovky v jeseni. Ako sme vás na Telkáči v uplynulých dňoch informovali, do deja pribudnú nové postavy a odchádza z neho Nela Pocisková, ktorú čaká práca na inom, novom projekte. 


Pozrite si tiež:

Do jojkárskej Nemocnice mieri až 8 NOVÝCH HERCOV: Aha, koho všetkého zlákali!

Nela Pocisková v jojkárskej Nemocnici KONČÍ: Prijala ponuku do iného projektu!


 

Viac o téme: Rebeka Gregáňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu