Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jojkárska Nemocnica hlási ĎALŠIE 2 NOVÉ POSTAVY: Títo herci vstupujú do deja!

Seriál Nemocnica hlási ďalšie dve nové postavy. Zobraziť galériu (3)
Seriál Nemocnica hlási ďalšie dve nové postavy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Obľúbený seriál Nemocnica sa na obrazovky televízie Joj vrátil pred pár týždňami s najväčším počtom nových postáv. A tie už naplno rozohrávajú svoje seriálové osudy. A to zďaleka nie je koniec... Do deja vstupujú ďalší dvaja. TOTO sú oni!

Diváci jojkárskeho seriálu Nemocnica konečne spoznajú manželku doktora Révaya (Juraj Loj) a k zdravotným sestrám už čoskoro pribudne aj nový zdravotný brat Noro. Televízia avizuje ďalšie dve nové tváre - Braňa Deáka a Vlastinu Svátkovú. 

Charakteristika postáv: 

Helga Révayová (Vlastina Svátková)

Je to šľachtičná z rodu Von Hohenzollern a celý jej oficiálny život sa podriaďuje pôvodu. Všetko musí byť správne a nalinajkované, manželstvo vzorné, deti vychované, študujúce na súkromných školách. Dohodnutý vzťah z rozumu však ani jednému z manželov šťastie nepriniesol. A pani Révayová skrýva pod povrchom mnohé tajomstvá, ktoré postupne vychádzajú na povrch.

Jojkárska Nemocnica hlási ĎALŠIE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Norbert Winter (Braňo Deák)

Do tímu nečakane nastúpi šarmantný a vždy zábavný zdravotný brat Norbert Winter. Všade bol, všetko videl, všetko vie a je zásadne VŽDY tým, kým potrebuješ, aby bol. Teraz sa po 10 rokoch úspešnej zdravotníckej kariéry v Anglicku vracia na Slovensko a snaží sa zaplatiť nevyrovnané účty. Pozorný divák sa zamyslí a rýchlo pochopí, s ktorou postavou z nášho seriálu má Noro tých nevyrovnaných účtov najviac.

Jojkárska Nemocnica hlási ĎALŠIE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Seriál Nemocnica prichádza do vašich obývačiek každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke.

Viac o téme: NemocnicaTV Joj
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu