Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zvrhlé sexuálne praktiky a obvinenie z vraždy: V takejto úlohe fešáka Autnera nepoznáme!

Richard Autner v seriáli Prokurátorka Zobraziť galériu (5)
Richard Autner v seriáli Prokurátorka (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Už dnes večer odvysiela televízia Joj ďalšie dve epizódy zo seriálu Prokurátorka. V jednej z nich si zahral aj sympatický herec Richard Autner, ktorý sa však predvedie v úplne inom svetle, než sme zvyknutí.

Diváci poznajú Richarda Autnera ako záletného doktora z jojkárskeho seriálu Nemocnica, predviedol sa tiež ako skvelý tanečník v markizáckej šou Let´s Dance, exceluje na doskách, ktoré znamenjú svet a v neposlednom rade je tiež skvelým spevákom a hudobníkom. 

Zvrhlé sexuálne praktiky a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nedávno sme vás na novinkách informovali, že Richard Autner je novou tvárou markizáckeho seriálu Pán Profesor, kde posilnil učiteľský zbor. Úlohu učiteľa stvárnil aj v konkurenčnej Jojke, a to v počine Prokurátorka. Treba však dodať, že ide o úplne rozdielne žánre. 

V seriáli Prokurátorka stvárňuje Autner učiteľa, ktorý je podozrivý z vraždy študenta. S chlapcom, ktorého vášňou bolo fotografovanie, sa totiž stretávali aj mimo školy. Po jednom takom stretnutí nájde matka svojho syna v bezvedomí a je zrejmé, že chlapec sexuálne experimentoval. Vyšetrovatelia zisťujú, či jeho pedagóg bol tohto aktu prítomný. Keďže mladík bojuje o život jeho svedectvo im nepomôže. Kto je vinník a je vlastne v tomto príbehu niekto vinný?  Mladý muž umiera po udusení igelitovým sáčkom... Je vrahom učiteľ? Mal s mladíkom intímny vzťah? 

To sa dozviete už dnes večer na obrazovkách TV Joj, ktorá vysiela dve epizódy seriálu Prokurátorka od 20:40.

Richard Autner v seriáli Prokurátorka
Zobraziť galériu (5)
Richard Autner v seriáli Prokurátorka  (Zdroj: TV Joj)

Richard Autner v seriáli Prokurátorka
Zobraziť galériu (5)
Richard Autner v seriáli Prokurátorka  (Zdroj: TV Joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu