Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Maštalír má brutálne sexi konkurenciu: Z tohto učiteľa by boli všetky žiačky paf!

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (2)
Tomáš Maštalír (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už 4. septembra sa na obrazovky televízie Markíza vráti obľúbený seriál Pán Profesor. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje charizmatický herec Tomáš Maštalír. Ako ale najnovšie vyšlo najavo, tvorcovia zakomponovali do deja ďalšieho, veľmi fešného herca.

Ako prezradila Markíza na svojom webe, do Pána Profesora mieri sympatický herec Richard Autner. Ten si získal srdcia mnohých Sloveniek už v jojkárskom seriáli Nemocnica, či v tanečnej šou Let´s Dance, kde na parkete podával skvelé výkony po boku Dominiky Roškovej. A niet pochýb, že mnohé diváčky budú nadšené z toho, že tohto fešáka budú vídať na obrazovkách Markízy počas pondelkových večerov. 

Richard Autner
Zobraziť galériu (2)
Richard Autner  (Zdroj: TV Markíza)

Richard v seriáli stvárňuje mladého učiteľa Patrika Rakovického. Ten bol úspešným podnikateľom, avšak rozhodol sa predať svoju skvelo zarábajúcu firmu a rozhodol sa na gymnáziu učiť matematiku a informatiku. Robí to preto, lebo to považuje sa užitočné. 

Potrpí si na vysoký štandard a na všetko, na čo siahne, v tom sa mu darí. Len v jednej oblasti má smolu. A to v láske! Zdá sa, že na Gymnáziu Staromestská stretol svoju osudovú ženu... Tá je však zadaná!

„Je to príjemný, nekonfliktný, mladý profesor, ktorý sa vzdal kariéry a išiel učiť. Z toho, čo sa okolo neho udeje, si nič nerobí,” prezradil o svojej postave Richard. 

Prvú časť novej série seriálu Pán Profesor si na obrazovkách Markízy budete môcť vychutnať už v pondelok, 4. septembra. 

Viac o téme: Richard AutnerPán Profesor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu