Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

MEGA HÁDKA v Big Brother: Ho*il si nad jeho trenírkami a potom… Tomu nebudete veriť!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto je naozaj niečo, čo v slovenských televíznych šou ešte nebolo. Vo vile Big Brother je situácia čoraz dramatickejšie. Naposledy šou opustil Roland, no najnovšie to vyzeralo tak, že z domu sa bude musieť porúčať aj niekto ďalší. Diviť sa nestačili ani samotní súťažiaci. Obrovský konflikt vznikol medzi extravagantným Vítkom a trénerom Dávidom...

Celá situácia započala tým, že Veľký brat spojil súťažiacich do dvojíc. Pánmi domu sa tak stali Dávid a Vít, ktorí teraz zdieľajú aj spoločnú kúpeľnu. A práve tá začala byť dejiskom drámy, ktorá vydesila všetkých obyvateľov. Dávid tam totiž objavil Vítka, ktorý sa podľa jeho slov uspokojoval a počas tohto aktu držal v ruke Dávidove spodné prádlo. 

MEGA HÁDKA v Big
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Šokovaný Dávid vybehol medzi ostatných súťažiacich, ktorým kvetnato opisoval, ako prišiel do kúpeľne a videl ako si Vít v jednej ruke "drží klobásu" a bolo mu úplne jasné, o čo ide. Ostatní súťažiaci nemohli uveriť vlastným ušiam a snažili sa upokojiť Dávida, ktorý Vítovi nadával. A konflikt prerástol do naozaj ostrej potýčky, počas ktorej nechýbali vulgarizmy, osočovanie a dokonca aj fyzický atak. 

MEGA HÁDKA v Big
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

MEGA HÁDKA v Big
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Avšak, ako sa ukázalo, celá táto kauza bola len misiou, ktorú Davidovi a Vítovi zadal samotný Big Brother. Upozornili na to diváci, ktorí konflikt sledovali počas live vysielania. A fanúšikovia zostali totálne šokovaní. David a Vít totiž celú situáciu zahrali tak bravúrne, že im na lep skočili ako zvyšní obyvatelia domu, tak aj verejnosť, ktorá ešte nevidela najnovší diel a netuší, že nešlo o reálny konflikt. 

Nuž a. Nikto sa tomu nemôže čudovať. Na Instagrame síce už televízia ukážku stiahla, no na to, ako dokonale presvedčivo to obaja páni zahrali, sa môžete pozrieť už dnes večer alebo TU na webe televízie Nova. 

MEGA HÁDKA v Big
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: VítDávidBig brotherKatrin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu