Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Denisa (34) z MasterChefa bojuje s NÁDORMI na mozgu: TOTO jediné si prosí od Ježiška!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram D. Z.)

PRAHA - Široká verejnosť začala registrovať Denisu Cziglovú (36) prostredníctvom českej verzie kuchárskej šou MasterChef, kde zvádzala boj s ostatnými súťažiacimi. No vo svojom živote súperí s oveľa nepríjemnejším protivníkom, so zákernou rakovinou. Tieto Vianoce má preto jediné želanie... Prosí, aby jej Ježiško splnil toto!

Zákerná rakovina vstúpila do života mladej ženy už v roku 2014. Vtedy podľa vlastných slov podstúpila Denisa štyri operácie, avšak navrhovanú liečbu odmietla. „Rozhodla som sa liečiť tak, že budem jesť zdravo, vynechám cukor a mäso. Mám viac energie a už pár rokov nie som chorá,” tvrdila počas účinkovania v šou MasterChef v roku 2019 sympatická kuchárka.

 Denisa Cziglová
Zobraziť galériu (2)
Denisa Cziglová  (Zdroj: TV Nova)

Žiaľ, choroba zaútočila opäť a v agresívnejšej forme. V lete preto nasadila novú bioliečbu a jej výsledky spočiatku vyzeralo naozaj výborne. Vyhraté však zďaleka nemá. A uvedomuje si to aj ona sama. Už niekoľko Vianoc mohlo byť jej posledných, no vždy to napokon dopadlo dobre. A tak kuchárka neprestáva dúfať, že ju bude čakať ešte veľa ďalších. 

„Milý Ježiško, ja viem, že to, čo po tebe chcem, je už príliš. Ja viem, že vtedy som ťa prosila o 5 rokov a už to bude 10 rokov, čo si mi dal. Ja viem, že predĺžil si mi už tento rok. Viem, že človek sa musí vedieť zmieriť s každou variantou a pokračovať zase ďalej, aj keď to bolí. Ale keby som si mohla ešte niečo priať, tak ty vieš,“ napísala na sociálnej sieti Instagram.

Viac o téme: MasterChefDenisa Cziglová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu