Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hviezdičke (34) kuchárskej šou operovali NÁDOR NA MOZGU: Prestala čítať, písať a hovoriť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Denisa Cziglová (34) sa zviditeľnila účinkovaním v českej verzii obľúbenej kuchárskej súťaže s názvom MasterChef, kde bojovala o výhru. Sympatická kuchárka ale aktuálne zvádza oveľa náročnejší boj. Život jej totiž komplikuje zákerná rakovina...

Zákerná rakovina vstúpila do života mladej ženy už v roku 2014. Vtedy podľa vlastných slov podstúpila Denisa štyri operácie, avšak navrhovanú liečbu odmietla. „Rozhodla som sa liečiť tak, že budem jesť zdravo, vynechám cukor a mäso. Mám viac energie a už pár rokov nie som chorá,” tvrdila počas účinkovania v šou MasterChef v roku 2019 sympatická kuchárka. 

 Denisa Cziglová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Nova)

Žiaľ, choroba zaútočila opäť a v agresívnejšej forme. Ako najnovšie Cziglová na sociálnej sieti Facebook prezradila, 1. februára tohto roka podstúpila potrebnú operáciu, ktorá mala prekvapivé následky. „Vôbec som nevedela, ako to celé dopadne a že prestanem zo dňa na deň hovoriť, písať a čítať,” uviedla Denisa. Tento stav sa našťastie začal časom lepšiť. „Konečne už začínam normálne fungovať. Pripadala som si naozaj mimo a poviem vám, bola to teda veľká depresia. Ale taký je život. Nikdy neviete, či príde. Karty na stôl, nebáť sa a budeme hrať. Verím, že budem v poriadku a budem zdravá,” dodala Denisa a poďakovala priaznivcom za ich podporu.   

Mladej kuchárke sú veľkou oporou aj jej manžel Roman a ich dve dcérky. 

Viac o téme: Denisa Cziglová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu