Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalší škandál okolo Harryho a Meghan: Najlepší priateľ ich nepozval na svadbu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

Kontroverzní členovia kráľovskej rodiny Harry a Meghan ustavične riešia nejaké rozvírené vody. Kauza otázky o farbe pleti ich potomkov má dlhotrvajúcu dohru. Škandál narástol až tak, že sa trhajú aj najsilnejšie putá priateľstva.

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová zatiaľ stále nenašli vytúžený pokoj, pre ktorý sa vzdali aj svojich kráľovských povinností. Momentálne čelia obrovskému tlaku pre novú knihu Omida Scobieho. Objavila sa v nej pasáž s menami tých, čo sa zaujímali o farbu kože ich prvorodeného syna. Nová kniha Endgame autora Scobieho sa dočkala vydania hneď v niekoľkých jazykoch a treba povedať, že jej britská verzia je značne tenšia, niektoré pasáže v nej dokonca chýbajú. Ako uvádza český denník Blesk.cz, holandská verzia je korenistejšia a nájdeme v nej odsek, ktorý poukazuje na samotných najvyššie postavených členov kráľovskej rodiny – kráľa Karola III. a princeznú Kate – ako na ľudí, ktorí sa zaujímali o farbu pleti princa Archieho už pred jeho narodením.

Ďalší škandál okolo Harryho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Save the Children UK)

Také obvinenia sú veľmi závažné a niet sa čomu čudovať, že sa princ William rozhodol túto nepríjemnosť v záujme svojej manželky riešiť. Podľa informácií Daily Mailu plánuje na tento týždeň zvolať poradu, ako budú v záležitosti postupovať ďalej. Situácia sa nepáči aj jednému z poslancov. Ten sa chystá predložiť návrh zákona, ktorý by Sussexov rovno zbavil všetkých titulov. Princa Harryho však bude iste najviac mrzieť fakt, že pre novú knihu príde o veľký deň jedného zo svojich najlepších priateľov a zároveň človeka, ktorý je krstným otcom jeho syna Archieho. Vojvoda Hugh Grosvenor, ktorý je celoživotným priateľom Harryho aj Williama, sa rozhodol, že mladšieho z bratov na svadbu nepozve. Na obrade, ktorý sa uskutoční 6. júna, sa zúčastní princ William s manželkou Kate aj kráľ Karol III. s manželkou Camillou. Podľa Grosvenora teda bude lepšie vyhnúť sa ďalšej dráme. „Je neuveriteľné, že to došlo až sem,“ uviedol mladý aristokrat pre The Sunday Times.

Ďalší škandál okolo Harryho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Fans of Hugh Grosvenor)

„Chcel sa vyhnúť všetkému, čo by zatienilo jeho veľký deň, najmä kvôli jeho Olivii, a nechce žiadne trapasy,“ dodal jeden z Grosvenorových blízkych pre Daily Mail. Jeho hovorca však zoznam pozvaných hostí odmietol komentovať a nevyjadril sa k nemu ani Buckinghamský palác. A mlčí zatiaľ aj princ Harry, ktorý bude iste hlboko dotknutý, že sa nezúčastní na veľkom dni svojho dlhoročného priateľa. Zaujímavé je, že holandské vydanie škandalóznej knižnej novinky bolo stiahnuté z obchodov a skartované. Podľa dostupných informácií tam bude kniha o týždeň opäť v predaji.

Viac o téme: HarryMeghanŠkandálHugh Grosvenor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu