Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hviezda Ordinácie v Ružovej záhrade o miliónových dlhoch: Nič nie je také, ako to vyzerá!

Veronika Gajerová a Oldřich Navrátil Zobraziť galériu (2)
Veronika Gajerová a Oldřich Navrátil (Zdroj: Martin Tyburec/Webevize)

Bývalá hviezda Ordinácie Veronika Gajerová (60) dlho bojovala s miliónovými dlhmi. Teraz už má našťastie zase pokoj. Ako hrdo hovorí, všetko zvládla! Stále má však trochu problém prijať, akú úlohu v jej ťažkostiach zohrali iní...

Veronika Gajerová má za sebou naozaj veľmi náročné obdobie, teraz už je však, vďakabohu, z najhoršieho vonku, a ako hovorí, darí sa jej znateľne lepšie. Na premiére hry Ružové svadby v Strašnickom divadle dokonca prekvapivo prehovorila o celej záležitosti s dlhmi. „Nie je to len moja vina,“ vyhlásila podľa českého denníka Blesk.cz herečka, ktorá aktuálne žiari v predstavení Najstaršie remeslo pod taktovkou principálky Michaely Dolinovej (59). „To bola súhra rôznych udalostí, keď - ako ja hovorím - nič nie je tak, ako to vyzerá. To znamená, že tí, ktorí vyzerajú, že sú dobrí, tak to neznamená, že sú dobrí. Žijeme v džungli, pozor. A naopak – tí, ktorí pôsobia napríklad ako potvory, tak sú práve strašne fajn,“ rozhovorila sa. Do insolvencie spadla Gajerová na jeseň 2019. Do dlhovej pasce sa okrem iného dostala aj pre rozchod s otcom svojich detí režisérom Petrom Kracíkom (65). „Je to v poriadku, som rada, že som to ustála. Len tak hocikto by to možno nezvládol, to, čo na mňa bolo vyvinuté z mnohých strán. Nebolo to jednoduché,“ pochválila sa. Gajerovej v nešťastí pomohol aj súd. „To všetko zdvihli nehorázne úroky, ktoré mi však súd postupne odpustil. Môj oficiálny dlh bol vyše milióna českých korún (vyše 40-tisíc eur),“ oznámila Blesku. Splácať štvormiliónový (vyše 162 271 eur) dlh bolo pre herečku o to ťažšie, že do všetkého zasiahla koronakríza.

Hviezda Ordinácie v Ružovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČSFD/Česká televize)

Pretože kultúra na dlhú dobu dostala stopku, živila sa starostlivosťou o kvety. „Naučila som sa veľa vecí o kvetoch, o sebe, o živote. Ľudia, ktorí robia s kvetinami, nemôžu byť mrzúti,“ popísala pred časom zvláštnu kariérnu odbočku. „Je to úplne iný svet, ja to považujem za neskutočnú výzvu. Keďže som ďalej nemohla hrať divadlo, čo som robila štyridsať rokov, tak som zrazu prehodila výhybku,“ dodala. Keď však prišla ponuka hrať v Najstaršom remesle, musela svoje kvetinky na čas opustiť. S neustálym skúšaním na ne nebol čas! Našťastie sa mohla spoľahnúť na svojho partnera, ktorý jej so splátkami pomohol. „Do premiéry, ktorá je na jeseň, mi so splácaním pomôže priateľ. A potom už sa zasa k polievaniu vrátim, keď už budú len predstavenia. Verím, že to všetko zvládnem,“ opisovala v roku 2021. A nakoniec skutočne všetko vyšlo podľa plánu.

Viac o téme: MiliónyDlhyHerečkaVeronika GajerováPetr Kracík
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu