Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ROZVOD prominentného páru po 30 rokoch: Herečka prehovorila... Je to ťažké!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Pred rokom sa prevalilo, že český herecký pár Ivan (59) a Klára (52) Trojanovci sa po 30 rokoch rozvádzajú. Dvojica rozchodom prešla bez verejného komentovania. Po roku sa však herečka ku krachu svojho dlhoročného vzťahu vyjadrila... Nezostávalo jej vraj nič iné, nech sa s tým skrátka zmieriť!

Informácia o rozvode Ivana Trojana a jeho manželky Kláry Trojanovej Pollertovej obletela české a slovenské média koncom novembra 2022. Odvtedy sa dvojica už stihla rozviesť. Ku krachu ich vzťahu prišlo po dlhých 30 rokoch manželstva a dvojica priviedla na svet štyroch spoločných synov. O to ťažší rozchod bol. 

ROZVOD prominentného páru po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Photo © Česká televize / Jiří Červený)

Po roku mlčania sa k nemu Trojanová verejne vyjadrila. „Nikdy som si nepredstavovala, že ma toto v živote stretne. Som rodinný typ, som držiak, som aj tak vychovaná, ale skrátko sa to stalo,“ povedala v rozhovore pre reláciu Face to Face herečka, ktorá pred rokmi kvôli rodine odsunula svoju kariéru na vedľajšiu kolaj.

„Je to ťažké vždy. Každý rozchod je ťažký, či je po roku, dvoch rokoch alebo tridsiatich. Vždy je to ťažké, aj keď k tomu máte dôvody a viete, že to naozaj ďalej nejde, tak je to väčšina vášho života, je to ťažké. Deti, kopa spomienok, prežitých vecí, situácií. Netreba to do detailu rozoberať,“ dodala Trojanová. 

ROZVOD prominentného páru po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ivan TrojanKlára Trojanová Pollertová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu