Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ZMENA krásky z kultovej rozprávky: Prešlo 26 ROKOV... Takto vyzerá PRINCEZNÁ z Lotrando a Zubejda!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Česká televie)

PRAHA - Ak ste fanúšikom českých a slovenských rozprávok, určite poznáte aj príbeh Lotrando a Zubejda, ktorý si diváci zamilovali už pred 26. rokmi. Úlohu princeznej vtedy stvárnila herečka Barbora Seidlová, ktorá mala v tom čase iba 15 rokov. Aha, ako vyzerá dnes!

Keď sa v roku 1996 nakrúcala rozprávka Lotrando a Zubejda, jej hlavná hviezda Barbora Seidlová mala len 15 rokov a išlo o jej vôbec prvú hereckú úlohu. Pôvabná tmavovláska dovtedy pred kamerou nestála, no na celkovom výsledku to nebolo vôbec poznať. Práve naopak. Diváci si ju okamžite zamilovali.

ZMENA krásky z kultovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televie)

Ani ona sama veľkú trému nemala, keďže herectvo študovala. „Vtedy som vôbec nepochybovala, že mám točiť. Mala som skreslenú predstavu, že keď už som na hereckej škole, tak je to predsa samozrejmé. Tomu sa hovorí šťastie začiatočníka. Nevie o tom, že niečo nejde. Jednoducho verí a nepochybuje," zaspomínala si Seidlová pre Novinky.cz. 

ZMENA krásky z kultovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televie)

Odvtedy si Barbora zahrala v niekoľkých ďalších filmoch, akurát, že v tých novších ju už diváci veľmi nespoznávajú. Teda, aspoň nie natoľko, aby si ju spojili s rolou Zubejdy. Ak sa však zapozeráte bližšie, krásnu princeznú stále pripomína. Jej črty sú skrátka nezameniteľné, a to najmä jej veľké oči, ktorými učarovala nielen divákom, ale aj rozprávkovému Lotrandovi. 

42-ročná herečka je stále veľká kočka... Aha, ako teraz vyzerá! 

ZMENA krásky z kultovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lotrando a ZubejdaBarbora Seidlová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu