Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obrovský ÚSPECH brata známej Slovenky: Získal cenu EMMY... Za animáciu pre Marvel!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram K.Š.)

BRATISLAVA/LOS ANGELES - Katku Štumpfovú pozná celé Slovensko vďaka šou Let's Dance, kde tancovala po boku známych tvárí. Aktuálne sa kráska venuje predovšetkým svojej rodinke. No "dobré meno" Štumpfovcov aktuálne šíri jej brat Dávid. V Los Angeles totiž získal cenu EMMY za animáciu pre Marvel!

Zatiaľ čo Katka Štumpfová žne úspechy na tanečných parketoch, jej brat je vyhľadávaným animátorom. Jeho hrdá sestra sa na sociálnej sieti Instagram pochválila obrovským úspechom - v Los Angeles si totiž za svoju prácu včera prebral cenu EMMY. 

Katka Štumpfová sa na sociálnej sieti Instagram pochválila úspechom svojho brata.
Zobraziť galériu (2)
Katka Štumpfová sa na sociálnej sieti Instagram pochválila úspechom svojho brata.  (Zdroj: Instagram K.Š.)

„Toto je môj mega šikovný brat Dávid, ktorý si včera v L. A. prevzal cenu EMMY za "outstanding motion desing" - animáciu pre Marvel studio. What? Môj malý brat na červenom koberci? Milujem! Milujem, aký je pracovitý a skromný, za to mega úspešný,“ napísala k fotkám svojho brata, ktorý v ruke držal spomínané ocenenie. 

„Myslím, že tento jeho úspech je aj skvelá reprezentácia nášho malého Slovenska a zaslúži si, aby sa šíril ďalej,“ napísala s tým, že bude vďačná za každé zdieľanie tejto krásnej správy. Gratulujeme!

Viac o téme: Katka ŠtumpfováDávid ŠtumpfEMMY Awards
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu