Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovenska Rošková rozbila český Let's dance: Diváci sú hotoví... Pozrite, čo dokázala s Krajčom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA/PRAHA - Včera na obrazovkách ČT1 odštartovalo premiérové kolo ďalšej sezóny StarDance - tanečnej súťaže, ktorá je obdobou nášho Let's dance. Do šou zlákali rovno dve naše stálice - za porotcovský stôl si v susednom Česku už niekoľkýkrát sadla Tatiana Drexler, Slovensko však najnovšie reprezentuje aj diva Dominika Rošková, ktorá počas minulých sezón patrila medzi naše TOP tanečnice a diváci si ju absolútne zamilovali. No a - teraz je jasné, že nielen tí naši!

Úvod šou bol jemne rozpačitý. Keďže koronavírus opäť vystrkuje rožky, tvorcovia sa rozhodli obnoviť preventíne opatrenia. „Hovorí sa o testovaní minimálne súťažiacich a ľudí, ktorí s nimi prídu do bezprostredného styku,“ povedal magazínu Aha! TV zdroj zo štábu.

Šou ale napokon odštartovala vo veľkom štýle, no a obrovskú pozornosť si získala práve naša Dominika, ktorá tvorí tanečný pár so spevákom Richardom Krajčom. Hoci ani jeden z nich nevedel, do čoho ide, slovenskí diváci o Roškovej absolútne nepochybovali. Počas Let's dance už niekoľkokrát ukázala, čo dokáže zo svojho partnera vykresať a teraz opäť nesklamala. 

Slovenska Rošková rozbila český
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Česká televize / Mikuláš Křepelka)

Dvojica predviedla živelnú cha-chu a českí fanúšikovia šou zostali v absolútnom pomykove. Takéto niečo od lídra skupiny Kryštof absolútne nečakali. „Richard Krajčo a tanečnica Dominika Rošková si behom niekoľkých sekúnd podmanili publikum," hlásila oficiálna stránka šou Stardance. A z komentárov pod videom z ich vystúpenia je absolútne jasné, že tento pár si nepodmanil len prítomných v sále. 

Slovenska Rošková rozbila český
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Do diskusie napísalo vyše 250 divákov tanečnej šou a akýkoľvek negatívny komentár by ste hľadali márne. „Úžasný výkon, bravúrne!" napísala pani Iza. „Takto toto by som od pána Krajča nečakala. Len tak ďalej, najlepšie číslo večera," myslí si zasa Vlasta. „Dominika je luxusná. Úžašná tanečnica a k tomu ešte prekrásna," sršia chválu diváci, ktorí vyhodnotili aj to, že Dominika má jednoznačne najkrajšie nohy z celej šou. No a ak by ste si ich tanečné číslo chceli pozrieť aj vy, nájdete ho vo videu nižšie! 

Viac o téme: Dominika RoškováStardance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu