Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Novú sériu tanečnej šou OPÄŤ ovplyvňuje COVID: Testom a rúškam sa súťažiaci NEVYHNÚ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Česká televize)

PRAHA - U našich západných susedov už čoskoro štartuje nová séria tanečnej šou StarDance. A keďže Česká televízia nechce nechať nič na náhodu a Covid-19 opäť vystrkuje rožky, tanečníci sa preventívnym opatreniam nevyhnú. Čakajú ich testy aj rúška!

Všetci máme ešte v čerstvej pamäti nedávne obdobie, ktoré nás na dlhé mesiace zatvorilo doma. A keď sme sa pomaličky začali vracať do bežného života, nevyhli sme sa testom a rúškam. Hoci teraz už žiadne vládne nariadenia v súvislosti s Covidom-19 nehrozia, u našich západných susedov nenechávajú nič na náhodu. 

Už čoskoro na obrazovkách Českej televízie štartuje nová séria obľúbenej tanečnej šou StarDance... A ešte koronavírus opäť vystrkuje rožky, tvorcovia sa rozhodli obnoviť preventíne opatrenia. „Hovorí sa o testovaní minimálne súťažiacich a ľudí, ktorí s nimi prídu do bezprostredného styku,“ povedal magazínu Aha! TV zdroj zo štábu. 

„Tí, čo budú napríklad len nachladnutý, by potom mali na pľaci či v skúšobniach nosiť rúška. To nie nič proti ničomu,“ doplnil. Tanečná šou odštartovala na Českej televízii dnes večer. A jednou z profesionálnych tanečníčok je aj Slovenka známa z markizáckej Let's Dance, Dominika Rošková. Svoje tanečné umenie predvádza po boku speváka Richarda Krejča. 

Novú sériu tanečnej šou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Česká televize / Mikuláš Křepelka)

Viac o téme: StarDanceCOVID-19
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu