Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Krásna Slovenka hviezdou českého StarDance: S TÝMTO známym mužom bude tancovať!

(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Posledné dve série markizáckeho Let's Dance hviezdila na parkete aj Dominika Rošková (31). A dokázala, že je nielen talentovanou tanečnicou, ale aj dobrou učiteľkou. V oba ročníky sa totiž so svojimi tanečními partnermi umiestnila na striebornej priečke. Jej úspechy si navyše všimli aj v susedných Čechách - Dominiku totiž oslovili, aby účinkovala aj v ich verzii tanečnej šou. Tancovať bude v týmto známym mužom!

Zatiaľ čo na Slovensku vysielala Let's Dance Markíza, u našich západných susedov tanečnú šou, ktorá nesie názov StarDance, prinesie verejnoprávna ČT1. 12. ročník štartuje síce až 14. októbra, no tanečné páry sa zoznámili už teraz. Ako sme už na Telkáči informovali, jednou z tanečníc, ktoré sa v šou predstavia, je aj Slovenka Dominika Rošková. 

A na sociálnej sieti Instagram sa už pochválila, ktorého známeho Čecha bude učiť tancovať. „Tak a už je jasné, že zvyšok môjho roka bude poriadny rock'n'roll. Mojim tanečným partnerom v XII. ročníku StarDance bude Richard Krajčo, herec, spevák, pesničkár a frontman skupiny Kryštof. Verím, že nás takýto úsmev bude sprevádzať počas celej šou. Toto bude jízda. Rišo nebude sedieť v koute,“ napísala k spoločným fotkám Dominika. 

 

 

Viac o téme: Let's DanceRichard KrajčoDominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu