Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

TOTO sú tanečnice z českého Let's dance: Slovenky sú oveľa viac SEXI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA/PRAHA - Určite ste už započuli, že Slovenky patria k najkrajším ženám sveta. Nuž, čo si budeme hovoriť, na medzinárodných súťažiach krásy sme síce až tak veľa úspechov nezožali... Avšak živým dôkazom o vychýrenom pôvabe Sloveniek sú aj nádherné profesionálne tanečnice, ktoré našu krajinu úspešne reprezentujú aj v zahraničí. Mnohé z nich už diváci videli vďaka šou Let's dance, kde neohúrili len svojim umením, ale aj zjavom...

Tanečnice, ktoré poznáme s nášho Let's dance sú skrátka stelesnením elegenacie, krásy, šarmu a zároveň sú aj nesmierne sexi. Pre mnohé z nich bola účasť v tejto tanečnej šou akýmsi odrazovým mostíkom, ktorý im otvoril dvere do slovesnkého šoubiznisu. Medzi tie najvýraznejšie "kráľovné parketu" v minulosti patrili Natália Glosíková, Mirka Kosorínová, Katka Jakeš Štumpfová či Ivana Gáborík, no a všetky tieto dámy si vybudovali slušnú základňu fanúšikov. 

TOTO sú tanečnice z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Núdza o nádherné ženy v Let's dance nebola ani v posledných ročníkoch. Keď sa divák pozrel na tanečnice v skvostných kostýmoch, nikto by si netrúfol vybrať tú najkrajšiu. Obrovskej popularite a záujmu sa tešia Vanda Poláková, Dominika Chrapeková, Anna Riebauerová či temperamentná Dominika Rošková, ktorej meno je synonymom slova "diva". 

TOTO sú tanečnice z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Niet sa preto čo čudovať, že Dominika neunikla pozornosti ani v zahraničí. Už pred časom si ju všimli naši českí susedia, ktorí ju oslovili, aby sa zúčastnila šou "StarDance" , čo je česká obdoba nášho Let's dance. Kučeravá blondínka si tak zatancuje po boku muzikanta Richarda Krajča a po tom, čo dosiahla u nás, sa dá predpokladať, že to spoločne dotiahnu skutočne ďaleko. 

TOTO sú tanečnice z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Česká televize)

Temperamentná strela ale nevyniká len svojím tanečným umením. Divákom neuniklo, že medzi českými kolegyňami "vytŕča" aj pre svoj zjav a výzorom ostatné dámy akosi zatieňuje. „Dominika medzi nimi žiari ako hviezda," „Toto je dôkaz toho, že Slovenky sú najkrajšie. České tanečnice sa na tie naše nechytajú," či „Je to proste tak. Naše tanečnice sú oveľa viac sexi. A keď uvidia Dominiku tancovať, všetkým im padne sánka," myslia si Slováci, ktorí prezdieľali spoločnú fotografiu tanečníc zo Star dance, kde sa Dominika absolútne vyníma. 

A čo si o tom myslíte vy? Taktiež sa vám viac páčia "naše" tanečnice?

Viac o téme: Let's danceStarDance
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu