Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Veľká ZMENA v Televíznych novinách: Už dnes uvidíte NOVÚ MODERÁTORKU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza počas leta hlása veľké zmeny. Len pred pár dňami vyšlo najavo, že posilou Športových novín sa stane pôvabná Klaudia Kristiníková, pričom táto šikovná redaktorka medzi tým už úspešne absolvovala aj prvé vysielanie. No a dnes televízia informovala o ďalšej mladej kráske, ktorá bude súčasťou Prvých televíznych novín o 17:00!

Novou moderátorkou Prvých televíznych novín o 17:00 sa stane dlhoročná redaktorka Ivana Miklánková. Mladá mamička spočiatku pôsobila ako redaktorka zahraničného spravodajstva v Televíznych novinách. Neskôr začala moderovať ranné správy v Teleráne a do dnešného dňa prinášala divákom aktuality ako moderátorka Televíznych novín o 12:00. 

​„Už dnes sa v Televíznych novinách o 17. prvýkrát objaví naša mladá a talentovaná redaktorka Ivana Miklánková, ktorej sme sa rozhodli dať priestor vyskúšať si zasadnúť do moderátorského kresla v rámci letnej vysielacej štruktúry. Nejde však o žiadnu výmenu niektorého z aktuálnych moderátorov tejto relácie, divákom sa naďalej budú prihovárať aj Danica Nejedlá a Dano Očenáš,“ vysetlil pre web markiza.sk Riaditeľ centra spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča. 

Veľká ZMENA v Televíznych
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A čo na túto šancu hovorí samotná Ivana? „Veľmi si vážim túto príležitosť a teším sa, že oficiálny koniec materskej ‚dovolenky‘ pre mňa prináša takúto výzvu. Budem sa snažiť uviesť reportáže mojich kolegov, ktorí na nich pracujú hodiny v teréne, čo najlepšie,“ teší sa krásna brunetka, ktorej vo vysielaní držíme palce. 

Veľká ZMENA v Televíznych
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ivana Miklánková. Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu