Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Legendárna Arabela po rokoch: Radikálne zmenila imidž a... Úsmev má stále rovnaký!

Jana Nagyová Zobraziť galériu (3)
Jana Nagyová (Zdroj: Youtube)

PRAHA - Zatúžila po zmene! Herečka Jana Nagyová (64) sa do sŕdc mnohých Čechov a Slovákov vryla ako predstaviteľka krásnej Arabely. Nedávno sa po dlhšej prestávke vrátila opäť pred kamery a treba uznať, že aj s pribúdajúcimi rokmi je stále rovnako šarmantná, ako kedysi. Skvele vyzerala aj pred pár dňami, keď zavítala do spoločnosti. Jej nový imidž bol však pre mnohých poriadnym prekvapením.

Od nakrúcania legendárnej Arabely ubehli už roky. Keď mala počas minulého roka premiéru rozprávka s názvom Princ mamáčik, množstvo jej priaznivcov sa potešilo. Predstaviteľka Arabely - rodáčka z Komárna - Jana Nagyová sa totiž znovu vrátila k herectvu. 

V uplynulých dňoch mal v susedných Čechách premiéru počin s názvom Dvě slová jako klíč, v ktorom Nagyová taktiež účinkuje. Herečka sa v spoločnosti objavila dokonale upravená a na jej tvári nechýbal úsmev. 

Jana Nagyová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Za zmienku ale rozhodne stojí jej nový imidž. Herečka totiž viac nie je blondínkou, ale najnovšie je z nej brunetka. „Som žena a veľmi rada experimentujem. Síce som už vo veku, kedy to človek neočakáva a myslí si, že účes si menia len mladé ženy. Ale mám z toho radosť,” uviedla v rozhovore pre super.cz Nagyová. „Blondínkou som bola dlhé roky, a tak som si povedala, že potrebujem zmenu. Skúšam to od červených vlasov po hnedé,” dodala. Čo na herečkin nový imidž hovoríte? Páči sa vám? 

Viac o téme: ArabelaJana Nagyová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu