Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Obrovská RANA pre tehotnú superstaristku: SMRŤ milovaného muža... Išlo to dolu vodou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram D.S.)

BRATISLAVA - SuperStaristka Dominika Stará by mala prežívať to najkrajšie obdobie svojho života. Pod srdcom totiž nosí svoje druhé dieťatko. Napriek tomu ju v 6. mesiaci postihla obrovská rana. Zasiahla ju smrť milovaného muža. Priznáva však, že smutný koniec viac-menej očakávali.

 

 

Dominika Stará je aktuálne v radostnou očakávaní druhého potomka. K synčekovi Miškovi čoskoro pribudne dcérka, ktorej meno speváčka zatiaľ neprezradila. No hoci by mamička mala v týchto chvíľach prežívať to najkrajšie obdobie, nedávno jej ho prekažila mimoriadne smutná udalosť. Prišla totiž o milovaného dedka. 

Priznáva však, že to s rodinou už viac-menej očakávala. „Bolo to ťažké, my sme viac-menej už vedeli, že s dedkom to ide dolu vodou, no dožil sa krásneho veku. Mal cez 80 rokov a tam zas vidíš, že ten starý človek už chradne a už aj to zdravie ho opúšťa alebo neslúži mu tak, ako má, takže nemôžem povedať, že by to bolo náhle, že by to bolo zo dňa na deň,“ priznala pre Telkáč.sk dnes už pani Jurena.

Obrovská RANA pre tehotnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

„No aj keď sme sa na to pripravovali a videli sme, že to speje k jednému, tak nás to veľmi všetkých zasiahlo. Ale ja som písala aj na Instagrame, že mne takéto momenty pomáha prekonávať viera. Viem, že je na lepšom mieste a že už ho nič nebolí, hoci nám tu chýba. Pre neho to bolo vykúpenie,“ pokračovala speváčka. 

„Je to ťažké, stále na neho myslím, je to veľmi čerstvé v podstate mesiac od pohrebu, 3 týždne, ale keď sa na to pozeráme očami tej viery, tak to nám asi pomáha prekonávať to, ale bolo to ťažké aj kvôli tomu tehotenstvu,“ dodala Dominika. 

 

 

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu