Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Komplikovaný PÔROD slovenskej SuperStaristky: STRACH o syna... Celý čas sa MODLILA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá supestaristka Dominika Jurena (kedysi Stará) vo februári minulého roka priviedla na svet synčeka Miška. Pri pôrode však nastali neočakávané komplikácie. Dieťatku išlo doslova o život... Speváčka si z náročných chvíľ pamätá len jedno - celý čas ma modlila!

 

 

Dominika Jurena je mamou 17-mesačného synčeka Miška a pod srdcom nosí druhé dieťatko. No hoci čoraz viac mladých mamičiek aktuálne volí pôrody v pohodlí domova, speváčka je zásadne proti. Jej prvý pôrod sa totiž náhle skomplikoval a nádherná chvíľa sa zmenila na boj o synov život. Chlapček mal totiž okolo hlavy obtočenú pupočnú šnúru.

„V dnešnej dobe ja už od toľkých ľudí počujem, že deti mali omotané pupočné šnúry kade tade. Miško ju tiež mal, vlastne trikrát obtočenú, jak ja som celý ten pôrod odovzdávala do tých Božích rúk. Ja som sa vždy tak modlila, aby ma na konci čakalo živé a zdravé bábätko, nech je všetko v najlepšom poriadku,“ prezradila pre Telkáč.sk Dominika. 

Komplikovaný PÔROD slovenskej SuperStaristky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Rozhodne vraj nepatrí k mamičkám, ktoré do pôrodnice chodia so zoznamom prianí. Ona mala len jedno želanie, aby bol jej Miško živý a zdravý. „Ja som sa naozaj plne odovzdala lekárom, pretože vedia, čo robia, veď to aj študujú a pôrod skončil cisárskym rezom. Mne tam ešte aj dávali na výber, že či by som chcela rodiť prirodzene alebo malého vyberú cisárskym rezom,“ pokračovala Jurena.

„Ale tým, že aj mu klesali odozvy, aj som vedela, že je to rizikové, tak som vedela, že chcem len živé a zdravé bábätko. Pamätám si len to, ja som dostala nejakú oblbovčku asi aj, ako každý žena, čo ide rodiť cisárskym rezom, tak som sa len tak modlila, nech je všetko v poriadku a keď som ho počula plakať, hneď ak oho vytiahli, tak už som vedela, že je všetko ok,“ dodala Dominika s tým, že z celého pôrodu si pamätá len plač a modlitby. 

Komplikovaný PÔROD slovenskej SuperStaristky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: SuperStarDominika Stará
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu